Uncategorized

Γεώργιος Κομνηνός για Δόμνα Μιχαηλίδου. Απαράδεκτη η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA παίρνοντας μία ξεκάθαρη θέση υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια. Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε πως θεωρεί αδικία να μην μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ομόφυλο ζευγάρι, ενώ τόνισε πως είναι κάτι που συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης, ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε πίσω σε αυτό τον τομέα.

Ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός πήρε άμεσα θέση επί του θέματος.

Οι δηλώσεις της υφυπουργού κυρίας Δόμνας Μιχαηλίδου είναι απαράδεκτες. Δεν δύναται την στιγμή που πολλά φυσιολογικά ζευγάρια θέλουν να υιοθετήσουν παιδί, να τους περνάνε από κόσκινο και να εν τέλη να κρίνουν ότι δεν είναι κατάλληλοι γονείς επειδή δεν έχουν οικονομική επιφάνεια και ξαφνικά να λέτε ότι θα δώσετε παιδιά σε ομόφυλα ζευγάρια. Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να παίζεται με την αθώα ψυχή ενός μικρού παιδιού? Έχετε αναλογιστεί το κόστος όλου αυτού που πάτε να κάνετε? Φυσικά και όχι!!! Και αυτό βέβαια γιατί όπως έχει αποδειχθεί εξυπηρετείτε τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων που θέλει να διαλυθεί ο θεσμός της οικογένειας και να υπάρχει γονέας 1 και γονέας 2 και όχι πατέρας και μητέρα. Είναι αδιανόητο λοιπόν να βγαίνετε και να υποστηρίζετε κάτι τέτοιο. Όχι δεν είναι πρόοδος η υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους. Είναι καταστροφή. Κάτω τα χέρια σας λοιπόν από τα μικρά παιδιά. Τόσο η Ελληνική Λύση όσο κι εγώ προσωπικά παλεύουμε για να διατηρήσουμε τον θεσμό της υγιούς οικογένειας και όχι όλα αυτά τα οποία επιβάλλουν τα νέα πρότυπα.

(Γεώργιος Κομνηνός πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης)

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Ελληνική Λύση Ντροπή πραγματικά να υπάρχουν σχολεία που θα κάνουν ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ μέσω Webex!

Αθανάσιος Ελευθεράκης: Ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις του κυρίου Στυλιανίδη

Kostas Ermes

Δελτίο τύπου του Ευρωπαϊκού Μετώπου Αλληλεγγύης στην Κύπρο

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy