Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ Κόσμος

Γεώργιος Κομνηνός ο πρωθυπουργός από το Νταβός παρακαλάει τους λαθρομετανάστες

Ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός πήρε άμεσα θέση στα όλα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός όσον αφορά την παράνομη μετανάστευση στην Ελλάδα.

“Ο κύριος Μητσοτάκης μάλλον μας τρολάρει, για να χρησιμοποιήσω την γλώσσα των νέων, από το συνέδριο στα Νταβός. Συγκεκριμένα έκανε κάποιες αναφορές στην παράνομη μετανάστευση στην χώρα μας, επί της ουσίας παρακαλώντας τους λαθραίους μετανάστες να μην φύγουν για την υπόλοιπη Ευρώπη αλλά να παραμείνουν εδώ, καθώς όπως είπε υπάρχουν θέσεις εργασίας. Τελικά κύριε Μητσοτάκη όμως δεν μας είπατε,κ την επέκταση του φράχτη εκεί στον Έβρο γιατί την θέλετε τελικά? Για να μην έρθουν κι άλλοι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα ή για να μπορέσετε να κρατήσετε τους ήδη υπάρχοντες μέσα στην χώρα και να μην φύγουν? Γιατί δεν δίνεται κίνητρα να επιστρέψουν όλοι οι νέοι που έφυγαν όλα αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό, άνθρωποι σπουδαγμένοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην κοινωνία και δίνεται κίνητρα μόνο στους παράνομους εισαχθέντες στην χώρα? Είναι τουλάχιστον ανήθικη αυτή η πολιτική στάση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και όλα αυτά το σίγουρο είναι ότι θα τα βρούνε μπροστά τους.”

Γεώργιος Κομνηνός (πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης)

Related posts

Η COSMOTE TV «παίζει δυνατά» με τις πιο συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις

Συρία: Δέκα χρόνια πολέμου κατέστρεψαν το παρόν της Συρίας και στιγμάτισαν για πάντα το μέλλον της

Τι γίνεται με το σκάνδαλο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ; Που είναι ο περιβόητος φάκελλος;

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy