Uncategorized

Αθανάσιος Ελευθεράκης: Ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις του κυρίου Στυλιανίδη



Σκληρή κριτική στον Ευριπίδη Στυλιανίδη ασκεί ο Αθανάσιος Ελευθεράκης, ιατρός και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με την Ελληνική Λύση, στον απόηχο της πρόσφατης συνέντευξης του πρώην υπουργού στο ράδιο Χρόνος 87.5fm, μέσα από την οποία προ(σ)κάλεσε τους συνυποψήφιους βουλευτές, ανεξαρτήτως κόμματος, να περπατήσουν μαζί στη Ροδόπη κι ο καθένας να βάλει την υπογραφή του σε ποια έργα έχει κάνει για τον τόπο.

Με απάντησή του ο κος Ελευθεράκης, τονίζει ότι ο κος Στυλιανίδης προσπαθεί να συγκριθεί με ανθρώπους, όπως ο ίδιος, που δεν έχουν διατελέσει ούτε μία μέρα βουλευτές. Υπογραμμίζει, παράλληλα, ότι εάν επαίρεται για τα όποια θετικά, πρέπει αντίστοιχα να αναλάβει τις ευθύνες του για τα αρνητικά του τόπου.

«Επιγραμματικά να θυμίσω: την οικονομική καταστροφή της Χώρας που την κατέστησε υποχείριο των δανειστών, τον οικονομικό μαρασμό που πλήττει την πλειονότητα των νοικοκυριών, την εγκατάλειψη της υπαίθρου και των χωριών, την ερήμωση της ΒΙΠΕ Κομοτηνής, τις κλειστές επιχειρήσεις, την άλογη και υπέρμετρη φορολογία, την ακρίβεια των προϊόντων και προπάντων της ενέργειας, την ανεργία (κυρίως των νέων), την αναξιοκρατία και τους κομματικούς διορισμούς, την νέα μετανάστευση, την εξαθλίωση των συνταξιούχων, τα ληστρικά πρόστιμα, τις κατασχέσεις κατοικιών, την ανασφάλεια των πολιτών και την έξαρση της εγκληματικότητας, την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, τις εθνικές μειοδοσίες, τους καταστροφικούς και παράλογους χειρισμούς σε όλες τις κρίσεις (πανδημία, πυρκαγιές, κακοκαιρία κλπ), την υποβίβαση των δομών του ΕΣΥ και της υγειονομικής περίθαλψης των πολιτών κλπ κλπ κλπ. Η λίστα είναι ατελείωτη» δήλωσε αναλυτικά.

Τέλος, ο Θανάσης Ελευθεράκης δηλώνει πως αποδέχεται την πρόταση Ευριπίδη Στυλιανίδη, να περιοδεύσουν μαζί στο Νομό και να καταγράψουν τη γνώμη των πολιτών για τα πεπραγμένα.

Πηγή: www.xronos.gr

Related posts

Αθανάσιος Ελευθεράκης: Η κυρία Μπακογιάννη ήρθε για να διχάσει την Ροδόπη

Kostas Ermes

Γεώργιος Κομνηνός 25η Μαρτίου διπλή γιορτή με εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα

Kostas Ermes

Γεώργιος Κομνηνός πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης Ελληνική λύση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy