Ειδήσεις Θρησκεία

Γεώργιος Κομνηνός Απαράδεκτο Μεγάλη Πέμπτη να γίνεται αγώνας ποδοσφαίρου

Έντονη είναι η αντίδραση του πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχη πολιτισμού με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης Γεώργιου Κομνηνού για την απόφαση να διεξαχθούν αγώνες ποδοσφαίρου την Μεγάλη εβδομάδα και μάλιστα την Μεγάλη Πέμπτη όπου είναι να γίνει ο ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο κύριος Κομνηνός ανέφερε:

Σέβομαι απόλυτα όλες τις ομάδες και όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου. Παρ’ όλα αυτά είναι απαράδεκτο την Μεγάλη Πέμπτη που όλη η ορθοδοξία εορτάζει τον μυστικό δείπνο και ψάλλονται τα 12 Ευαγγέλια, την ώρα που οι καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα σε ολόκληρη την Ελλάδα να διεξάγεται αγώνας ποδοσφαίρου. Την Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ η εκκλησία θα μας συγκλονίσει παρουσιάζοντάς μας τη Σταύρωση του Θεανθρώπου. Είναι λοιπόν ντροπή την στιγμή που ο Χριστός θα σταυρώνετε, να διεξάγετε ποδοσφαιρικός αγώνας. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο. Είναι μεγάλη πρόκληση να παίζουμε ποδόσφαιρο την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα και ο κόσμος να φωνάζει ή να πανηγυρίζει ή να βρίζει τη στιγμή που ο Πατέρας όλων μας αφήνει τη τελευταία του πνοή πάνω στο Σταυρό!!!

 

Related posts

Σχολεία: Τι γίνεται αν το self test του μαθητή βγει θετικό -Οι οδηγίες του υπουργείου Παιδείας

Κατώτατος μισθός: Με «ευρωπαϊκή φιλοσοφία» η νέα αύξηση το 2023

Καθησυχαστικό το Κρεμλίνο για την οικονομική σταθερότητα της Ρωσίας μετά τις νέες αμερικανικές κυρώσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy