Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Γεώργιος Κομνηνός με λίγο χιόνι παρέλυσε η χώρα

Η επέλαση του χιονιά είναι γεγονός για την χώρα μας. Η κακοκαιρία με το όνομα Μπάρμπαρα είναι εδώ και χτυπάει ανελέητα την χώρα δημιουργώντας για ακόμα μία φορά δυστυχώς πολλά προβλήματα. Δρόμοι κλειστοί και οδικό δίκτυο για ακόμα μία φορά στο έλεος της κακοκαιρίας.

Ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός πήρε άμεσα θέση για την κατάσταση αυτή.

Δυστυχώς όταν ακούμε ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα εννοούν να κλείνουν το οδικό δίκτυο με δύο πόντους χιόνι. Η ταλαιπωρία των επαγγελματιών οδηγών είναι πάρα πολύ μεγάλη καθ’ ότι τους απαγορεύτηκε να κινηθούν στις εθνικές οδούς. Στο κέντρο της Αττικής χωρίς να έχει ούτε χιλιοστό χιόνι έκλεισαν σχολεία δικαστήρια και δημόσιος τομέας. Εικόνες απαράδεκτες. Με λίγο χιόνι έκλεισε το οδικό δίκτυο αλλά ο Έλληνας συνεχίζει να πληρώνει πανάκριβα τέλη κυκλοφορίας και διόδια σε όλους αυτούς τους ιδιώτες οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να κρατούν ανοιχτούς τους δρόμους. Για ακόμα μία φορά η χώρα βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας και στην κυβέρνηση το μόνο που τους νοιάζει είναι να κόψουν πρόστιμα για τις αλυσίδες. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρξουν πρόστιμα και στις εταιρείες που έχουν αναλάβει τα έργα των εθνικών οδών και οδικών αρτηριών? 

Γ. Κομνηνός

Related posts

Οι αντιφασίστες, οι ορκωμοσίες της ΧΑ και η πραγματική χρησιμότητα τους

ExnetΗellas

Υπέρ της διαγραφής χρέους το Bloomberg

ExnetΗellas

Τι γίνεται αν δεν έχετε την ταυτότητά σας;

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy