ΕΛΛΑΔΑ Κόσμος Πολιτισμός

Drag queen: Αυτήν την παιδεία θέλουμε τελικά?

Σάλος έχει προκληθεί από την ιδέα του να διαβαστούν παραμύθια σε μικρά παιδιά από Drag queen’s στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά η εκδήλωση θα λάμβανε χώρα σε παιδικό σταθμό στην περιοχή της καλαμαριάς. Παρ’ όλα αυτά λόγω των έντονων αντιδράσεων η εκδήλωση μεταφέρθηκε σε “μυστικό” χώρο προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια όπως είπαν οι διοργανωτές. Η αντίδραση πολλών  γονέων ήταν άμεση καθώς όπως υποστηρίζουν δεν μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να περάσουν τέτοιου είδους μηνύματα σε μικρά παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι ότι δεν αντέδρασε κανείς από την πολιτεία. Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί αν υπάρχει τελικά κάποιος εισαγγελέας ο οποίος να παρεμβαίνει όποτε πρέπει και ιδίως όταν κάποιοι προσπαθούν να ματώσουν παιδικές ψυχές. Κάποιοι θα μας πουν ομοφοβικούς θα μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές όμως σίγουρα δεν είναι έτσι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα  στην προσωπική του ζωή να κάνει ότι θέλει. Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις ψυχές των μικρών παιδιών.

Τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί γι αυτόν τον σκοπό. Στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς θα πρέπει να μαθαίνουν όλα αυτά τα οποία θα τους κάνουν σωστούς και χρήσιμους ανθρώπους μέσα σε μία κοινωνία και όχι το πως να καταστρέψουν την ζωή τους γιατί έτσι το απαιτεί η νέα τάξη πραγμάτων.

Περιμέναμε φυσικά μήπως και πάρει κάποια επίσημη θέση έστω το υπουργείο παιδείας και η κυρία Κεραμέως αλλά δυστυχώς σιγή ιχθύος και από εκείνη την μεριά. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το παρόν έδωσαν και πολιτικά πρόσωπα στην εν λόγω εκδήλωση όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Χρήστος Γιαννούλης αλλά και η αναπληρώτρια γραμματέας ισότητας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κυρία Βάσια Μαντέση. 

Για την ιστορία η μία Drag queen που διάβασε παραμύθια στα μικρά παιδιά όπως αποκάλυψε η ίδια (ίδιος) σε αυτοσχέδιο βίντεο το οποίο ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρά λίγο να μπει στην φυλακή για παιδεραστία!!!

 

Related posts

Με νέο μνημόνιο τελειώνει την κυβέρνηση η τρόικα σύμφωνα με πηγή Μαξίμου – Πάμε σε εκλογές μέσα στο χειμώνα;

ExnetΗellas

Εικόνες εγκατάλειψης στο Εθνικό κολυμβητήριο

Kostas Ermes

Ελβετία: «Σταματήστε τον Εξτρεμισμό» είναι το σύνθημα σε διαφημιστική πινακίδα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy