Image default
Ευρώπη

Η Νέο- Φιλελεύθερη και πλούσια Γερμανία τιμωρεί τους άστεγους

 

Είναι κωμικοτραγικό όμως είναι πραγματικότητα. Στη Γερμανία αποφάσισε ότι οι άστεγοι θα πρέπει να πληρώνουν… πρόστιμα όταν κοιμούνται σε δημόσιους χώρους.

Η απόφαση πάρθηκε στην Φρανκφούρτη καθώς οι άστεγοι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά και η πλούσια Γερμανία προσβάλλεται από την παρουσία τους.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι φωνές της λογικής στην πόλη, και πολλοί τόνισαν ότι πρέπει να υπάρξουν μέτρα υπέρ των αστέγων κι όχι κατά αυτών.

Πάντως η απόφαση αυτή είναι μια λογική που υπερτερεί στην νεοφιλελεύθερη Γερμανία, η οποία θεωρεί ότι εάν δεν έχεις χρήματα δεν έχεις δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ζωή.

Η Deutsche Welle (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα) έκανε ειδική αναφορά στην εγκληματική αυτή απόφαση, και έκανε εκτενές ρεπορτάζ για τους άστεγους στη χώρα.

Μιλάμε για μια χώρα η οποία μοιράζει χιλιάδες σπίτια σε λαθροεισβολείς, όμως για τους Γερμανούς απλώς βάζει… πρόστιμο. Φυσικά στην Ελλάδα και την Ιταλία την ίδια στιγμή επιβάλλει πολιτικές που γεμίζουν και τις δύο χώρες με άστεγους. Δύο μέτρα και δύο σταθμά…

Πηγή:voicenews.gr

Related posts

Το Bloomberg αποδομεί τον Ντάισελμπλουμ

ExnetΗellas

Guardian: “Αντί για άρματα μάχης χρησιμοποιούν την οικονομική επικυριαρχία κατά κρατών – Ας πει η Ελλάδα το πρώτο ΟΧΙ”

ExnetΗellas

Συνελήφθησαν στη Γαλλία 8 Έλληνες για εμπόριο 1,7 τόνων κοκαΐνης

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy