Image default
Τουρισμός

ΕΣΠΑ: Yποβολή αιτήσεων για ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων, για τους ενδιαφερόμενους της δράσης «Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Η περίοδος υποβολής διαρκεί έως και 17/05/2016. Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου www.ependyseis.gr και δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Επιδοτούνται επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 15.000 – 150.000 ευρώ.

Η χρηματοδότηση καλύπτει το 40% των επιλέξιμων δαπανών, ενώ μπορεί να φτάσει και το 50% σε περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού.

Οι δαπάνες είναι επιλέξιμες μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιηθεί μετά τις 11/02/2016, ημερομηνία δημοσιοποίησης της πρόσκλησης.

tovima.gr

 

Related posts

Στο σφυρί βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ παραλίες σε Hρακλειά, Σύρο, Νάξο, Ανδρο και Πάρο

ExnetΗellas

Xαλκιδική: Προσδοκίες για αύξηση έως 10% των Ρώσων τουριστών

ExnetΗellas

Tο καλύτερο νησί του κόσμου θεωρείται η Σαντορίνη σύμφωνα με ξένο περιοδικό!

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy