Εθνικά Θέματα Ειδήσεις

Γεώργιος Κομνηνός Σήμερα η Ελλάδα πενθεί

Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την πολεμική μας αεροπορία. Ένα νέο παιδί 29 ετών ο υποσμηναγός Μάριος Μιχαήλ Τουρουτσικας βρέθηκε νεκρός μετά από το αεροπορικό δυστύχημα με το πολεμικό Fantom 4 ενώ ο κυβερνήτης Ευστάθιος Τσιτλακιδης παραμένει ακόμα αγνοούμενος.

Ο πολιτευτής Α Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός μίλησε για το εν λόγω συμβάν.

Σήμερα είναι μια τραγική μέρα. Ένα νέο παιδί που είχε όνειρο να μπει στην πολεμική αεροπορία, ένας καθημερινός ήρωας που φύλαγε όλους εμάς βρέθηκε νεκρός ενώ ένας άλλος ακόμη αγνοείται. Σαν σήμερα πριν από 27 χρόνια είχαμε χάσει άλλους τρείς ήρωες της πολεμικής μας αεροπορίας την ημέρα της εκτόνωσης της κρίσης στα Ίμια. Ότι και να πει κάποιος είναι λίγο. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που αγνοείται να βρεθεί ζωντανός. Η σκέψεις όλων μας είναι στις οικογένειες αυτών των δύο ανθρώπων. Μόνο αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν το δράμα που περνούν αυτές τις στιγμές. Εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο άσχημο περιστατικό που χάνονται πολύτιμες ανθρώπινες ζωές. Το σίγουρο είναι όμως ότι εμείς αυτούς τους ήρωες δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

Γεωργιος Κομνηνός. Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης 

Related posts

Η ΔΥΣΗ ‘ΠΟΥΛΑ’ την ΚΥΠΡΟ μας! Πότε θα ξυπνήσουν οι Δυτικόδουλοι;..

technical

Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη – Βιλιάρδου στην βουλή

Kostas Ermes

Γιατί δεν είχαμε «θερμό επεισόδιο» στο Αιγαίο επί Ερντογάν;

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy