Image default
Παράξενα

Δεν πάει το μυαλό σας! Τι πουλάει αυτή η 20χρονη…

Αίσθηση έχει προκαλέσει η 20χρονη Αμερικανίδα, η οποία πουλάει την παρθενιά της με κίνητρο την αγάπη.
Η 20χρονη Κάθριν Στόουν υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με έναν πολύ γνωστό οίκο ανοχής στη Νεβάδα. Στόχος της δεν είναι να πουλήσει το κορμί αλλά την παρθενιά της.
Η κοπέλα δέχθηκε σκληρή κριτική από εκείνους που λένε ότι η πρώτη φορά μιας γυναίκας θα έπρεπε να είναι με κάποιον που αγαπά. Αλλά η νεαρή κοπέλα επιμένει ότι το κίνητρό της είναι η αγάπη.
Η ίδιο δήλωσε ότι «Ο κόσμος λέει ότι αυτό πρέπει να το κάνεις από αγάπη. Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, κι εγώ το κάνω επειδή αγαπώ την οικογένειά μου. Έτσι όπως έχει η οικονομική κατάσταση, μπορεί κανείς να με κατηγορήσει;».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν μερικά χρόνια, καταστράφηκε το σπίτι της μετά από σεισμό και η κοπέλα μετακόμισε με την οικογένειά της σε ένα κατεστραμμένο σπίτι, καθώς δεν το είχαν ασφαλίσει.
Μία διαφήμιση στο Facebook για ένα νόμιμο οίκο ανοχής, ήταν η αφορμή να το ψάξει η κοπέλα. Με αυτό τον τρόπο, ήρθε σε επαφή με τον Ντένις Χοφ, ιδιοκτήτη επτά απ’ τους 19 οίκους ανοχής στη Νεβάδα, που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας. Κι εκείνος συμφώνησε να προσφέρει την παρθενιά της κοπέλας σ’ όποιον δώσει τα περισσότερα, υπό τον όρο πως θα πάρει το 50%.
Η 20χρονη μένει από τότε σε έναν από τους οίκους ανοχής του Χοφ. Κι όσο περιμένει να πουλήσει την παρθενιά της, προσφέρει «υπηρεσίες σε κυρίους που αναζητούν εμπειρίες», αλλά όχι σεξ ,μασάζ, πάρτι, κι άλλες «αθώες» εμπειρίες ,όπως λέει η ίδια.
Ακόμα αναφέρει πως η υψηλότερη προσφορά που έχει δεχθεί είναι λίγο πάνω από τις 400.000 δολάρια. «Περιμένω έναν άνδρα με τον οποίο θα νιώσω μια σύνδεση , ώστε να είναι ξεχωριστή και για τους δυο μας η εμπειρία. Δεν είναι μόνο για τα λεφτά».
Η Κάθριν, που ελπίζει να σπουδάσει νομική, σκοπεύει, όπως υποστηρίζει, να συνεχίσει να δουλεύει για άλλα πέντε χρόνια στον οίκο ανοχής.

voicenews.gr

Related posts

Το 1968 ανακαλύφτηκε UFO 150 εκατ. ετών με πτώματα εξωγήινων και μικρών δεινοσαύρων

ExnetΗellas

Κλεμμένα αυτοκίνητα έψαχναν δυο άρματα μάχης βρήκαν

ExnetΗellas

Αυτό είναι τo πιο μεγάλo και ανατριχιαστικό έντομο!

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy