Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Ο Αθανάσιος Ελευθεράκης υποψήφιος με την Ελληνική Λύση στον Ν. Ροδόπης

Επιβεβαιώνεται τελικά η εδώ και καιρό  έντονα φημολογούμενη υποψηφιότητα του ιατρού, κυρίου Ελευθεράκη Αθανάσιου στο ψηφοδέλτιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Ο κύριος Ελευθεράκης θέτει την υποψηφιότητά του στον νομό Ροδόπης απ’ όπου είναι και η καταγωγή του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός και καταξιωμένος ΩΡΛ ιατρός έχει καταγωγή απο την Πόρπη του νομού Ροδόπης. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη με δικό του ιατρείο στο κέντρο της πόλης όπως επίσης είναι και συνεργάτης ιδιωτικών κλινικών της πόλης.

Ο κύριος Ελευθεράκης είναι ιδρυτικό μέλος και τομεάρχης υγείας του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου. Πρόκειται για μία πάρα πολύ αξιόλογη υποψηφιότητα που στέκεται ισάξια απέναντι στους εκκολαπτόμενους υποψηφίους αλλά και νυν βουλευτές των άλλων κομμάτων του νομού και δεν  αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα και τους συσχετισμούς των δυνάμεων σε τοπικό επίπεδο.

Είναι ένας άνθρωπος πετυχημένος στον τομέα του καθώς εργάζεται σοβαρά, σιωπηλά, μεθοδικά αλλά πάνω απ’ όλα αποτελεσματικά με ότι του έχει ανατεθεί χωρίς τυμπανοκρουσίες και κινήσεις ανούσιου εντυπωσιασμού. Άλλωστε ο κύριος Ελευθεράκης έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι είναι άνθρωπος του αποτελέσματος και όχι του φαίνεσθαι.

Είναι ένα νέο άφθαρτο πολιτικό πρόσωπο με αυξανόμενη δυναμική. Το βέβαιον είναι ότι μελλοντικά θα τον αναζητήσουμε για μία συνέντευξη ούτως ώστε να μας αναπτύξει τις απόψεις του, τις θέσεις του αλλά και τις δεσμεύσεις του όπως επίσης και τα σχέδια του για όλα τα σοβαρά θέματα τα οποία απασχολούν την Χώρα μας και ειδικότερα τις περιοχες της Ροδόπης και της Θράκης.

Οι έως τώρα πληροφορίες δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα κατέλθει στις εκλογές με πλήρως αναβαθμισμένο και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο στον νομό Ροδόπης ενώ βέβαια ενδιαφέρον παρουσιάζει αν θα υπάρχει (και ποιος;) υποψήφιος της μειονότητας σε αυτό.




 

Related posts

Μόνο αν ενωθούμε μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση στη Θράκη

ExnetΗellas

O Μπουτάρης ζητάει την απομάκρυνση του Γ’ σώματος στρατού από το κέντρο της πόλης

victoria.exnet

Φυγή του Α.Σαμαρά, ζητούν Μιτσοτακικοί και Καραμανλικοί, την Κυριακή

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy