Εθνικά Θέματα Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Η πρόταση μομφής και το κέρδος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας εχθές κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση των ονομάτων εκείνων που του παρέδωσε η ΕΥΠ ότι παρακολουθούνταν. Τα ονόματα αυτά είναι, ο υπουργός εργασίας κος Χατζηδάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ κος Λαλούσης, ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κος Διακόπουλος, ο πρώην και ο νυν επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης εξοπλισμών κκ Λάγιος και Αλεξόπουλος. Σύσσωμο το κόμμα της αντιπολίτευσης ρίχνει δριμύ κατηγορώ στη κυβέρνηση για την συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του έκανε δεκτή την πρόταση μομφής λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι καλοδεχούμενη η πρόταση αυτή και πως ο ίδιος εδώ και καιρό τον παρακαλούσε να το κάνει, σημειώνοντας ότι την παρασκευή θα είναι και η ημέρα που το κυβερνών κόμμα θα πάρει για ακόμα μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης.

Για το κόμμα της Κουμουνδούρου το κυριότερο όφελος που έχει η κατάθεση πρότασης μομφής είναι το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί πλέον να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα τα οποία μένουν αναπάντητα εδώ και καιρό και μάλιστα θα κληθεί να φέρει και αποδείξεις για τα λεγόμενά του.

Ένα από αυτά τα ερωτήματα το οποίο τέθηκε επί τάπητος από τον Αλέξη Τσίπρα εχθές στην βουλή είναι το  «ποιος ο λόγος εθνικής ασφάλειας για να παρακολουθούνται οι ταγοί της εθνικής μας ασφάλειας;» Και όλα αυτά σε μία περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται κρίσιμη για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης.

Related posts

Ελισάβετ: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εκφράζει συλλυπητήρια στη Βρετανία για την «ανεπανόρθωτη απώλεια»

H στάση που οφείλει να έχει η Ελλάδα στο σχέδιο της Τουρκίας για τη Θράκη

ExnetΗellas

Πάτρα: Αμφισβητεί την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας η πλευρά της Πισπιρίγκου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy