Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Κλινικά νεκρός ο ποδοσφαιριστής στην Πάτρα. Οι δικοί του δωρίζουν τα όργανά του

Δυστυχώς ο 22χρονος ποδοσφαιριστής στην Πάτρα Δημήτρης Σκόνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας με εγκεφαλική αιμορραγία  δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η θεία του 22χρονου γράφοντας:

«Δυστυχώς ο Δημήτρης μας δεν τα κατάφερε στη μάχη που έδωσε ώστε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένειά μου και η οικογένεια του Αχαϊκού ποδοσφαίρου από απόψε θρηνεί άλλο ένα παλικάρι. Οι γονείς του έχουν πάρει μια γενναία απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του και αυτό μας κάνει περήφανους. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Δημήτρη μου!» 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο την ώρα που εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί πέρα οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλική αιμορραγία και τον διασωλήνωσαν στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο άτυχος 22χρονος πριν από λίγο καιρό είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία ενώ στο παρελθόν είχε παίξει στις ομάδες του Ατρόμητου Λάππα και Πάτραι. 

Related posts

Την Άρσεναλ, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Europa League

Βαρουφάκης: Τον Ιούλιο δεν θα υπάρχουν ΛΕΦΤΑ!!

ExnetΗellas

Το τελευταίο δεκαήμερο Μαΐου τα ραντεβού για τους 30-44 με όλα τα εμβόλια

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy