Εθνικά Θέματα ΕΛΛΑΔΑ Οικονομία

Γεώργιος Κομνηνός Η Υπόθεση Qatargate μας έκανε διεθνώς ρεζίλι

Μετά τις αποκαλύψεις οι οποίες έλαβαν χώρα για την Κυρία Εύα ΚαΪλή και για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός έκανε την εξής αναφορά:

 

Με τα γεγονότα κυριολεκτικά να τρέχουν στο Ευρωκοινοβούλιο και με την κυρία Εύα Καϊλή να βρίσκεται αντιμέτωπη με 15ετή κάθειρξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, η χώρα μας για ακόμα μία φορά βρίσκεται στο επίκεντρο ενός μεγάλου σκανδάλου, ίσως το μεγαλύτερο των τελευταίων 20 ετών μέσα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Βέβαια οι Βρυξέλλες ευτυχώς δεν είναι σαν την Ελλάδα όπου έχουμε δει να αθωώνονται αυτοί που μετέχουν σε αυτά. Σίγουρα το πλήγμα είναι μεγάλο για τον χώρο της κεντροαριστεράς όπου ο κύριος Ανδρουλάκης φρόντισε να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες και να διαγράψει την κυρία Καϊλή από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι μέσω της κυρίας Καϊλή η χώρα για ακόμα μία φορά διασύρεται. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια τα κόμματα τα οποία βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο μας αποδεικνύουν ότι δεν έχουν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Βρώμα και δυσωδία απ όπου και αν το πιάσεις. Η κυρία Καϊλή προσπαθεί να πείσει ότι είναι αθώα την στιγμή που βρέθηκαν χρήματα μέσα σε σακούλες και σε βαλίτσες. Το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε να δούμε το τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Η Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη και όχι η Ελληνική, όπου εκεί προφανώς δεν περνάει η δωροδοκία.   

 

Γεώργιος Κομνηνός Πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης

Related posts

Προκλητικά εμφανίστηκαν έξω από τη Θάσο 10 τουρκικά αλιευτικά τα οποία απομακρύνθηκαν από το λιμενικό

victoria.exnet

Πότε τα τεκμήρια ύπαρξης φορολογικής κατοικίας δεν επαρκούν

Μετά από αστυνομική επέμβαση έληξε η κατάληψη του κτηρίου της ΕΚΠΑ

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy