Εγκληματικότητα ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Ντροπή να αφήνετε ελεύθερο έναν βιαστή παιδιών

Η δικαιοσύνη στην χώρα μας γνωρίζουν όλοι ότι λίγο πολύ λειτουργεί κατά το δοκούν και ότι δεν είναι τόσο αμερόληπτη όσο θα έπρεπε. Πολλές φορές είναι και υποκινούμενη όταν βλέπουμε τα μεγάλα σκάνδαλα να καλύπτονται με τρόπο περίτεχνο. Όταν όμως υπάρχουν στην μέση μικρά παιδιά εκεί θα έπρεπε οι ποινές να είναι βαρύτατες και η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη αλλά δυστυχώς αυτό όπως βλέπουμε δεν είναι δυνατόν να συμβεί.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος κατηγορείται για 4 βιασμούς μικρών παιδιών αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση 4 προς 3!!!  Αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 30,000€ Η απόλυτη ντροπή της δικαιοσύνης να αναγνωρίζει ελαφρυντικά σε έναν βιαστή μικρών παιδιών. Άραγε πως θα αντιδρούσατε όλοι εσείς που τον αφήσατε ελεύθερο αν ο εν λόγω κύριος έκανε κάτι παρόμοιο στα δικά σας παιδιά? Πως λοιπόν να μην χαλάει οι κοινωνία όταν κάτι τέτοιους ανθρώπους τους αφήνουν ελεύθερους ενώ δεν θα έπρεπε να ξανά δουν το φως του ήλιου? Βιάστε καταστρέψτε ζωές μικρών παιδιών και δεν θα είστε έξω από την φυλακή. Αυτό το μήνυμα πέρασε σήμερα το δικαστήριο μετά την τραγική αυτή απόφαση. Χθες ο Φιλιππίδης σήμερα ο Λιγνάδης αύριο άραγε ποιος? Πόση δικαίωση να νιώθουν τα θύματά τους άραγε?

Related posts

Επιβολή των δανειστών θεωρεί ο αμερικανικός τύπος τον Γκίκα Χαρδούβελη

ExnetΗellas

Το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς στην Καμπόζη

technical

ΟΑΕΔ-GOOGLE: Μέχρι τις 4/4 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα  για 3.000 ανέργους

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy