Image default
Τέχνες

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟ 6ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου προσκαλεί ελληνικό και ξένο κοινό στο νησί της Πάτμου.

Από τις 21 έως τις 27 Ιουλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί μια επταήμερη γιορτή του ανεξάρτητου κινηματογράφου με ταινίες μεγάλου μήκους, μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και ενα πλούσιο πρόγραμμα μικρού μήκους ταινιών σε συνεργασία με άλλα Διεθνή Φεστιβάλ.

Σκηνοθέτες, παραγωγοί και δημιουργοί της διεθνούς κινηματογραφικής κοινότητας, δίνουν ραντεβού στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου, ενώ την πλούσια λίστα ταινιών και ντοκιμαντέρ συμπληρώνουν σεμινάρια, εργαστήρια, ομιλίες καταξιωμένων κινηματογραφιστών και παράλληλα δρώμενα.

H διαδικασία για την υποβολή των φετινών ταινιών έχει ξεκινήσει με τελική προθεσμία υποβολής την 10η Ιουνίου (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Επιπλέον, σε συνεργασία με Διεθνείς Οργανισμούς διοργανώνεται το Patmos Documentary Workshop 2016, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σπονδυλωτό ντοκιμαντέρ, με κεντρικό θέμα την κρίση του μεταναστευτικού και τις ιδιαίτερες ιστορίες των πρωταγωνιστών της. H ολοκληρωμένη ταινία σε συμπαραγωγή OTE TV, θα διανεμηθεί στην Ελλάδα και διεθνώς σε φεστιβάλ, κινηματογράφο και τηλεόραση. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής είναι η 31η Μαΐου

bangladeshnews.gr

Related posts

Αφροδίτη της Μήλου: Πώς την άρπαξαν οι Γάλλοι πριν από την επανάσταση του 1821 για λίγα φράγκα

ExnetΗellas

Τα υπέροχα αρχαιοελληνικά ψηφιδωτά στην πόλη Ζεύγμα που οι Τούρκοι βαφτίζουν «ρωμαϊκά»

ExnetΗellas

Για 6 ώρες το σώμα γυναίκας αφήνεται στα χέρια του κοινού και μετατρέπεται σε κάτι τρομακτικό

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy