Image default
Αθλητισμός ΕΛΛΑΔΑ

Την Άρσεναλ, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Europa League

 

Μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά, αφού συχνά κληρώνεται μ΄ αυτήν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την Άρσεναλ, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Europa League.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης, μάλιστα, είναι πως οι «κανονιέρηδες» προκρίθηκαν χθες το βράδυ απέναντι στην Μπενφίκα χρησιμοποιώντας ως έδρα το «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς με τους Πορτογάλους.

Οι δύο αντίπαλοι είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά πέρυσι, στη φάση των «32» της ίδιας διοργάνωσης. Οι Άγγλοι έφυγαν νικητές με 1-0 από το Φάληρο, όμως στη ρεβάνς του «Εμιρέιτς» ο Ολυμπιακός οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση καθώς επικράτησε με 1-0 στην κανονική διάρκεια.

Η Άρσεναλ ισοφάρισε στο έξτρα ημίωρο, αλλά προς τα τελειώματα του αγώνα ο Ελ Αραμπί σκόραρε το 2-1 για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αφήνοντας «ξερούς» τους γηπεδούχους!

Ως προς τα υπόλοιπα ζευγάρια, η κληρωτίδα στην έδρα της UEFA, τη Νιόν, ανέδειξε ένα ντουέτο που πριν από κάποια χρόνια θα μπορούσε να αποτελεί τελικό στο Champions League, καθώς αντιμέτωπες θα τεθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μίλαν.

Η κλήρωση: Άγιαξ-Γιουνγκ Μπόις, Ντιναμό Κιέβου-Βιγιαρεάλ, Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ολυμπιακός-Άρσεναλ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίλαν, Σλάβια Πράγας-Ρέιντζερς, Γρανάδα-Μόλντε.

Οι πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «16» θα διεξαχθούν στις 11 Μαρτίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (18/3), ενώ την επομένη (19/3) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των προημιτελικών και ημιτελικών της διοργάνωσης.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 26 Μαΐου, στο Γκντανσκ της Πολωνίας.
πηγή

Related posts

Συγκεντρωτικά ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Τσάμπιονς Λιγκ…

technical

“Πονοκέφαλοι” για Γκαρσία εν όψει Ολυμπιακού – Συνεχίζονται τα προβλήματα βασικών παικτών

Η Ρωσία στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας μετά τις καιρικές καταστροφές

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy