Uncategorized

Αρχίζει ξανά η δίκη Φιλιππίδη

Ξανά το παρόν δίνει αυτήν την ώρα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για την υπόθεση του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ούτως ώστε να συνεχιστεί η εξέταση της πρώτης γυναίκας. Μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εισαγγελία οδηγήθηκε και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς σήμερα καταθέτει και ο δεύτερος άνδρας που κατήγγειλε βιασμό στην Επίδαυρο. Ο άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής θα καταθέσει σε λίγη ώρα καθώς έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή του τον Ιούλιο του 2015 και ενώ ο ίδιος ήταν ανήλικος.

Η συνέχεια της εξέτασης της πρώτης γυναίκας για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και μέλη της έδρας είχαν αρχίσει να της υποβάλλουν ερωτήσεις. Η εξέτασή της από παράγοντες της δίκης αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη έξω από τα δικαστήρια

filippidis-lignadis-dikastiria-arthro

 

lignadis-filippidis__5_

gynaika-filippidi

Related posts

Αθανάσιος Ελευθεράκης: Ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις του κυρίου Στυλιανίδη

Kostas Ermes

Γεώργιος Κομνηνός για Δόμνα Μιχαηλίδου. Απαράδεκτη η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Kostas Ermes

Τιμήθηκε ο Γιώργος Κομνηνός για την προσφορά του στον αθλητισμό

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy