Uncategorized

Αρχίζει ξανά η δίκη Φιλιππίδη

Ξανά το παρόν δίνει αυτήν την ώρα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για την υπόθεση του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ούτως ώστε να συνεχιστεί η εξέταση της πρώτης γυναίκας. Μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εισαγγελία οδηγήθηκε και ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς σήμερα καταθέτει και ο δεύτερος άνδρας που κατήγγειλε βιασμό στην Επίδαυρο. Ο άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής θα καταθέσει σε λίγη ώρα καθώς έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή του τον Ιούλιο του 2015 και ενώ ο ίδιος ήταν ανήλικος.

Η συνέχεια της εξέτασης της πρώτης γυναίκας για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και μέλη της έδρας είχαν αρχίσει να της υποβάλλουν ερωτήσεις. Η εξέτασή της από παράγοντες της δίκης αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.

 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη έξω από τα δικαστήρια

filippidis-lignadis-dikastiria-arthro

 

lignadis-filippidis__5_

gynaika-filippidi

Related posts

Επίσημο: Θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια!

technical

Τα προεκλογικά δώρα της κυβέρνησης για να κερδίσει το χαμένο έδαφος

Kostas Ermes

Wolt Ψίχουλα τα έσοδα για τους διανομείς της

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy