Uncategorized Ειδήσεις Ειδήσεις

Γεώργιος Κομνηνός πολιτευτής Α΄Θεσσαλονίκης Ελληνική λύση

Εν όψιν της ομιλίας του κυρίου Ζελένσκι μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο ο Κομνηνός Γεώργιος Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Ελληνικής λύσης και τομεάρχης πολιτισμού πήρε θέση και ανέφερε τα εξής:

Αν υποθέσουμε ότι δεχόμαστε σαν χώρα να κάνει διάγγελμα ο Ουκρανός πρόεδρος θα πρέπει και ο Ρώσος πρόεδρος να μας μιλήσει στη Βουλή, ώστε να μας αναφέρει τους λόγους που ξεκίνησε τον πόλεμο με την Ουκρανία. Μετέπειτα θα έπρεπε να ερωτηθούν και οι δυο για τις θέσεις τους, απέναντι στην εισβολή της Κύπρου από τους Τούρκους. Επίσης να ερωτηθεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας για ποιους λόγους δεν δέχεται την ύπαρξη της ελληνικής μειονότητας στην Ουκρανία. Τότε να δεχτούμε να γίνει η διεξαγωγή του διαγγέλματος! Να σημειωθεί ότι τόσοι πόλεμοι που έχουνε γίνει εως τώρα δεν υπήρξε ποτέ διάγγελμα από τους αντίστοιχους προέδρους.  Γιατί τώρα γίνεται διάγγελμα από τον Ουκρανό πρόεδρο μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο? Τι έχει να κερδίσει η Ελλάδα απ’ αυτό? Συν του ότι δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση και το ΝΑΤΟ.  Μέσα στην δημοκρατία που έχουμε πρέπει να ακουστούν και οι δυο φωνές σωστές η λάθος . Επίσης αν δεχτούμε να μιλήσει τον νομιμοποιούμε σε όλα τα παραπάνω και πάμε αντίθετα με τους Ρώσους που δεν έχουμε κανένα λόγο να τους έχουμε απέναντι μας. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και οι Βουλευτές του κόμματος δεν θα παραστούν στην ομιλία του Ουκρανού προέδρου.

Related posts

Απόδραση από Α.Τ. Χαϊδαρίου: Αυτός είναι ο 26χρονος που αναζητείται στη δυτική Αττική

Γ. Μπουτάρης: Πρόταση επιβολής ειδικού τέλους στα ξενοδοχεία

ExnetΗellas

Ν. Φίλης: Για το σκάνδαλο με τη Cisco να πάρει θέση ο πρωθυπουργός και να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές

Αλέξανδρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy