Πολιτισμός

Ο Γιώργος Κομνηνός στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας

Σημερα Δευτέρα 19/12/22 ο πολιτευτής Α Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής λύσης Γεώργιος Κομνηνός θα είναι κεντρικός παρουσιαστής και ομιλητής στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει το Κέντρο Ολιστικής Φροντίδας  «ΝΕΜΕΣΙΣ» με την Ενωση Στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης ΕΣΠΕΕΘ στο πολιτιστικό κέντρο τούμπας κλεάνθους 57.

Ο κύριος Κομνηνός έστειλε τις ευχαριστίες του στην πρόεδρο του κέντρου Ελενη Παπαστεργίου για την δυνατότητα που του δίνει να προσφέρει και εκείνος όπως ανέφερε σε αυτή την κοινωνική δράση αλληλεγγύης για τα παιδιά που πάσχουν απο καρκίνο.

Σας περιμένω όλους εκει να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ στις 18:00 η ώρα ακριβώς. Θα σας παρουσιάσουμε το βιβλιο του κέντρου το οποίο ειναι βασισμένο σε αληθινό γεγονός παιδιού με καρκίνο και στη συνέχεια μέσα απο τα δρώμενα που θα ακολουθήσουν να μοιράσουμε δώρα σε όλα τα παιδιά !!

Γεωργιος Κομνηνός (πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής λύσης)

Related posts

Φόβοι των αρχαιολόγων πως ο τάφος της Αμφίπολης μπορεί να έχει λεηλατηθεί

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Τα σπασμένα του ΑΠΘ τα πληρώνει ξανά ο ελληνικός λαός

Kostas Ermes

Γεώργιος Κομνηνός: Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας και εκεί πρέπει να εστιάσουμε

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy