Πολιτισμός

Ο Γιώργος Κομνηνός στον Πάγκο αλληλεγγύης της Ξηροκρήνης

Ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιος Κομνηνός παρευρέθηκε στο Σάββατο 12/11/2022 στην λαίκή αγορά της Ξηροκρήνης όπου στήθηκε ένας πάγκος αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που τα βγάζουν δύσκολα πέρα και δεν μπορούν να ψωνίσουν τα απαραίτητα. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κύριος Κομνηνός ανέφερε:

Για άλλη μια φορά ο απλός άνθρωπος στηρίζει με αλληλεγγύη από το υστέρημα του τον συνάνθρωπο του.

Παραβρέθηκα σήμερα το πρωί στα εγκαίνια του Πάγκου της Αλληλεγγύης που έγιναν στη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης.
Η πρωτοβουλία εξαιρετική και θα στηρίξει σίγουρα έμπρακτα τους ευπαθείς συμπολίτες μας.
Παρόλα αυτά όμως είναι η κατάντια του Έλληνα.
Είναι η κατάληξη των κυβερνήσεων που έχουν περάσει ολα αυτά τα χρόνια και συστηματικά οδήγησαν το Ελληνικό νοικοκυριό να ζητιανεύει για να ταΐσει τα παιδιά του. Μπορεί να ακούγεται στα αυτιά σας κάπως διαβάζοντας τα όσα αναφέρω, αλλά συζητώντας με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδία Λαικων Αγορων Οσεππλαμθθ και φίλο Άγγελο Δερετζή μου ανάφερε ότι ο κόσμος πεινάει και ότι είναι πραγματικά μεγάλη και σημαντική η προσπάθεια αυτή και για αυτό την στηρίζω και εγώ με τον δικό μου τρόπο όπως μπορώ.
Θέλω να δώσω πραγματικά τα συγχαρητήρια μου στους συλλόγους που συμμετέχουν για την πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας τον επίσης φίλο Κώστα Καρυπίδη Σωματείο Λαϊκών Αγορών Ομόνοια αλλά για άλλη μια φορά θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στους απλούς πολίτες που ενώ δεν έχουν πολλές φορές τα απαραίτητα για αυτούς σήμερα προσέφεραν ότι μπορούσε ο κάθε ένας από αυτούς από το υστέρημα του για τον συνάνθρωπο του.
Θα ήθελα να πω και ένα μπράβο στην περιφέρεια για την οργάνωση και την μεταφορά των προϊόντων στις οικογένειες και τα ιδρύματα που χρειάζονται την βοήθεια μας.
Ο Έλληνας θέλει δουλειά και όχι επιδόματα και pass !!!”
  Το παρόν έδωσε και ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας κύριος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Related posts

Εξελίξεις στις μελέτες για τους ”Δεσμώτες του Φαλήρου”

technical

Κλιμάκιο της ΕΥΠ αποτρέπει Σκοπιανούς “αρχαιολόγους” να πλησιάσουν το μνημείο της Αμφίπολης

ExnetΗellas

Μουσικοϊστορική αφιερωματική παράσταση της Ένωσης ειδικών φρουρών κεντρικής Μακεδονίας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy