Uncategorized

Γεώργιος Κομνηνός τιμή και δόξα στους πεσόντες στο καθήκον πυροσβέστες

Το Σάββατο 12/11/2022 και ώρα 11:30 εψάλει επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων πυροσβεστών την πυροσβεστικής υπηρεσίας που εδρεύει επί της οδού Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου παρεύθει εκεί προκειμένου να αποδώσει ύστατο φόρο τιμής στους πυροσβέστες που έχασαν την ζωή τους πάνω στο καθήκον. Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης έγινε κατάθεση στεφάνων.

Το παρόν εκπροσωπόντας το κόμμα της Ελληνικής Λύσης έδωσε ο τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης κύριος Γεώργιος Κομνηνός. 

Ο κύριος κομνηνός σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΤV100 ανέφερε:

“Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους ανθρώπους που εν ώρα καθήκοντος αφιέρωσαν την ζωή τους για όλους εμάς και την ασφάλειά μας. Βρίσκομαι εδώ διότι είναι το λιγότερο το οποίο μπορώ να κάνω για να αποδώσω τον ελάχιστο φόρο τιμής. Καλό είναι να μην ξεχνάμε και να τιμούμε όλους αυτούς που έπεσαν στο καθήκον προστατεύοντας εμάς, τις ζωές μας, και τις περιουσίες μας.”

Η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου και την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής.

 

Related posts

Αγιασμός συλλόγου Φιλομήλα

Kostas Ermes

Ελλαδα

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Ο Μητσοτάκης κάποτε ζητούσε παραιτήσεις τώρα γιατί δεν παραιτείται?

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy