Image default
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για το νέο αθλητικό διευθυντή

Από τις εσωτερικές συζητήσεις στον ΠΑΟΚ αλλά και τις τηλεδιασκέψεις με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου δεν έχει προκύψει κάποια οριστική εξέλιξη για το διάδοχο του Όλαφ Ρέμπε.ον τελευταίο καιρό έχουν ενταθεί οι επαφές του Ιβάν Σαββίδη με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ενημερώνεται από τους ανθρώπους της ομάδας πάνω στα ανοικτά ζητήματα και μιλώντας με τον Ουρουγουανό συζητούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αγωνιστικό, στο κρίσιμο φινάλε της φετινής αγωνιστικής περίοδο.

Για την ώρα πάντως δεν έχει προκύψει κάτι απτό σε επίπεδο αποφάσεων για την επόμενη σεζόν και κυρίως στο θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε στις τηλεδιασκέψεις με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ούτε εσωτερικά έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις για τον νέο αθλητικό διευθυντή και το ρόλο που θα έχει στην ομάδα. Παρά το γεγονός ότι μετά την αποχώρηση του Γερμανού υπάρχει ένα… κενό εξουσίας δεν είναι ακόμη ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο θα καλυφθεί αυτό.

Λογικά το να μην έχουν γίνει τέτοιου είδους συζητήσεις για τεχνικό διευθυντή σημαίνει ότι η οικογένεια Σαββίδη είναι αυτή που αναζητά το διάδοχο του Ρέμπε. Και η οικογένεια Σαββίδη θα είναι αυτή που θα καθορίσει και το ρόλο που αυτός θα παίξει στην επόμενη ημέρα του Δικεφάλου.

Μέχρι στιγμής ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δείχνει να συγκεντρώνει δεδομένα χωρίς στις συζητήσεις που έχει με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, διοικητικούς και Πάμπλο Γκαρσία να έχει αποκαλύψει τις σκέψεις του σχετικά με το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή.

Τα ανοικτά ζητήματα που θα πρέπει να διαχειριστεί ο εκλεκτός είναι πολλά και σημαντικά και με ένα μπάτζετ που αναμένεται το καλοκαίρι να είναι ενισχυμένο ακόμη και αν δεν προκύψει παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη. Το θέμα του «παιδιού-θαύματος» του ΠΑΟΚ που μπορεί να φέρει ποσό-ρεκόρ στα ταμεία της ΠΑΕ θα είναι ίσως και το πιο σημαντικό που θα απασχολήσει το Δικέφαλο το ερχόμενο καλοκαίρι.
sport24.gr

Related posts

Εύκολη κλήρωση για τον δικέφαλο του βορρά φαβορί για πρωτιά στον όμιλο του

ΠΑΟΚ: Στη Σαουδική Αραβία γράφουν για εμπλοκή στο θέμα Τζιοβίνκο, όμως ο Ιταλός συζητά τη λύση του συμβολαίου

ΔΕΙΤΕ ποιος θα είναι ο νέος χορηγός της Σούπερ Λιγκ…

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy