Image default
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Κρμέντσικ σύμφωνα με τους Βέλγους

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μάικλ Κρμέντσικ, αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης της Τσεχίας στον αγώνα με το Βέλγιο, είχε μάλιστα και δοκάρι, δείχνοντας σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ότι τον έχει ωφελήσει ο δανεισμός του στο Δικέφαλο.

Κολακευτικά είναι τα σχόλια για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Μάικλ Κρμέντσικ, στην πατρίδα του, μετά την ισοπαλία της Τσεχίας με αντίπαλο το Βέλγιο στον οποίο ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε περίπου 80΄.

“Η μεταγραφή του Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι τον ωφέλησε. Στον αγώνα με το Βέλγιο ήταν πολύ κινητικός και θα μπορούσε να σκοράρει όταν μετά από μια εξαιρετική ατομική του ενέργεια η προσπάθεια του βρήκε το δοκάρι”, αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τσεχία.

Ο Κρμέντσικ ήθελε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να δείξει απέναντι στους Βέλγους, ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στην Μπριζ, χωρίς η καλή του εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι της Εθνικής του να αλλάζει και πολύ τα δεδομένα που ισχύουν αναφορικά με το μέλλον του.

Ο Τσέχος επιθετικός συνεχίζει να μην βρίσκεται στα πλάνα της Μπριζ και το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να τον κρατήσει στην Τούμπα και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Στο Βέλγιο από την άλλη συνεχίζουν να τον θεωρούν ως αποτυχημένη μεταγραφή και προδικάζουν ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Μπριζ.

Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ του έχει ήδη προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στις 600 χιλιάδες ευρώ.
sport24.gr

Related posts

”Προκαλεί” ο αδερφός του ιδιοκτήτη της PSG ποστάροντας ”πειραγμένη” φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι

ΠΑΟΚ: Ο Γκαρσία περιμένει το νέο αθλητικό διευθυντή

Σε μπελάδες για την πρόκριση στο Μουντιάλ μπαίνει η Αργεντινή μετά την ήττα της από την Παραγουάη

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy