Image default
Αθλητισμός

ΔΕΙΤΕ ποιος θα είναι ο νέος χορηγός της Σούπερ Λιγκ…

Είναι πλέον πολύ πιθανόν ο ΟΠΑΠ να αναλάβει την χορηγία του νέου πρωταθλήματος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές. Όλο αυτό προκύπτει από το πρόσφατο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο συζητήθηκε το θέμα της χορηγίας, έπειτα από επαφές τόσο με τον Οργανισμό, όσο και με άλλες στοιχηματικές εταιρείες.

Δείτε τι έχει καταγραφεί στα πρακτικά:

«Ο πρόεδρος του Δ.Σ. (σ.σ.: (Γιώργος Μποροβήλος) ενημέρωσε ότι απευθύνθηκαν σε όλες τις εταιρείες στοιχηματικού χώρου και έγινε προσπάθεια να κλειστούν κάποια ραντεβού γιατί ο χρόνος πιέζει.

Συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρεία Stoiximan ενημέρωσε ότι θα απαντήσει εν ευθετώ χρόνω, σύντομα, κάτι το οποίο όμως δεν έχει γίνει μέχρι τώρα, ενώ έγινε και ένα ραντεβού με τον ΟΠΑΠ, στο οποίο πήγε ο ίδιος ο κύριος Οικονομάκης, ο κύριος Μπίρδας και ο κύριος Πανόπουλος, στο οποίο σε γενικές γραμμές ο ΟΠΑΠ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για μια χορηγία για την επόμενη χρονιά, ωστόσο έβαλε τα ίδια θέματα που έβαζε μέχρι τώρα, αλλά ο Συνεταιρισμός δεν θα μπορούσε να μπει καν σε συζήτηση ότι θα δοθούν δικαιώματα που ανήκουν σε ομάδες.

Και ενώ αρχικά έλεγαν (από τον ΟΑΟΠ) ότι δεν τους ενδιαφέρει καμιά χορηγία τέτοιας μορφής, στη συνέχεια είπαν ότι θα μπορούσαν να το εξετάσουν και να επανέλθουν, αφού λάβουν υπόψη τους τις παραμέτρους οι οποίες μπήκαν ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει μαζί τους ο Συναιτερισμός σε μια χορηγία την επόμενη χρονιά».
voicenews.gr

Related posts

ΠΑΟΚ: Προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Κρμέντσικ σύμφωνα με τους Βέλγους

Θέλει το Καυτανζόγλειο ο ΠΑΟΚ

technical

ΠΑΟΚ: Ο “πενηντάρης” Μιχαηλίδης που άλλαξε μόνος του το status του στην Τούμπα

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy