Image default
Εθνικά Θέματα ΕΛΛΑΔΑ

Ν. Ηλιόπουλος: το μόνο που περιμέναμε σήμερα από την κ. Μενδώνη ήταν η παραίτηση και η απολογία της για τη συγκάλυψη

Η σημερινή συνέντευξη της κ. Μενδώνη αποτελεί «μνημείο πολιτικής δειλίας και απάτης. Με 20 μέρες καθυστέρηση ανακάλυψε ότι ο κ. Λιγνάδης “είναι επικίνδυνος” και πως την εξαπάτησε» σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή όσα είπε σήμερα η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όπως σημειώνει, «το μόνο που περιμέναμε σήμερα από την κ. Μενδώνη ήταν η παραίτηση και η απολογία της για τη συγκάλυψη. Η παραίτησή της πλέον δεν είναι αρκετή. Η μη παραίτησή της όμως είναι εξοργιστική.

Η ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης βαραίνει στο ακέραιο τον κ. Μητσοτάκη, του οποίου προσωπική επιλογή ήταν ο κ. Λιγνάδης» δηλώνει ο κ. Ηλιόπουλος.

Την ίδια ώρα, σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Σκουρολιάκος, εξέφρασε «αγανάκτηση» μόλις πληροφορήθηκε ότι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, διερωτήθηκε «εάν ως ηθοποιός γνώριζα για τον βίο και πολιτεία του κ. Λιγνάδη από κουτσομπολιά και φήμες και το απέκρυπτα».

Όπως διευκρίνισε, «ανήκω σ’ εκείνους που τη δουλειά τους την κάνουν χωρίς κουτσομπολιά, φήμες και άλλα συναφή. Δεν είμαι όμως εγώ που διόρισα τον κ. Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο χωρίς διαγωνιστική διαδικασία και δεν οφείλω εγώ ν’ απαντήσω αλλά εκείνοι που τον επέλεξαν».

πηγή

Related posts

“Δωράκι” από τη Ραχήλ Μακρή στη ΝΔ

ExnetΗellas

Θράκη: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα των Γκρίζων Λύκων (DEB)

ExnetΗellas

ΟΑΕΔ: 42.600 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy