Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Το απίστευτο σπότ του κόμματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α

neo spot ell.la.d.a 0ad4bΤο τηλεοπτικό σποτάκι του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) είναι ίσως το καλύτερο, μεταξύ εκείνων της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΚΚΕ, που προβάλλονται σε τηλεόραση και Διαδίκτυο.

neo spot ell.la.d.a 0ad4b

Το τηλεοπτικό σποτάκι του κινήματος ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α (Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση) είναι ίσως το καλύτερο, μεταξύ εκείνων της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΚΚΕ, που προβάλλονται σε τηλεόραση και Διαδίκτυο.

Ο επικεφαλής του κινήματος οικολόγος Κωνσταντίνος Παπανικόλας παρουσιάζει τον νέο Κολοκοτρώνη! Αλλά και τον απόγονο του Παπαφλέσσα, και ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η μουσική του τηλεοπτικού σποτ καθώς και το τραγούδι από ξανθιά ερμηνεύτρια δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας και ελπίδας σε περίπτωση που οι ψηφοφόροι εκλέξουν το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

Απολαύστε το βίντεο

{youtube}IxBZryL1k5g{/youtube}

Πηγή

Related posts

Γεώργιος Κομνηνός Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να λένε όχι και οι άλλοι να το σέβονται

Kostas Ermes

Αθώοι όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με το νέο ποινικό κώδικα

ExnetΗellas

Eπίθεση Χαρδούβελη στον Βαρουφάκη: «Ο άνθρωπος παίζει θέατρο»

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy