Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τατσόπουλος στην υπηρεσία συκοφάντησης των ΑΝ.ΕΛ

tatsopoulos
Μ. Χρυσοβελώνη: Ας αφήσει ο Τατσόπουλος τα νομικά και ας μας πει για τις σπουδές του στην ψευδολογία.

Σχολιάζοντας την παραδοξολογία Τατσόπουλου στον ΣΚΑΪ ότι η αποχώρηση των ΑΝ.ΕΛ από την Βουλή «στηρίζεται σε αστείες νομικές δικαιολογίες» συνιστώντας «κλείσιμο του ματιού στη Χρυσή Αυγή για τα ψηφαλάκια», η αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την  δήλωση που ακολουθεί:

« Καταλαβαίνω την δυσκολία του κ. Τατσόπουλου να κατανοήσει βασικές συνταγματικές διατάξεις. Όφειλε όμως ως βουλευτής να είχε διαβάσει τουλάχιστον το άρθρο 62 για τις άρσεις ασυλίας.

Οφείλει επίσης πριν ξαναεπιχειρήσει με ψέματα να πλήξει τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να μας πει την αλήθεια για τον εαυτό του. Να εξηγήσει πρώτα από όλα γιατί αυτοπαρουσιάστηκε στο βιογραφικό του να διαθέτει πτυχίο πανεπιστημίου!

Το μόνο που ελπίζουμε για τον κ. Τατσόπουλο είναι να μείνει στο βασικό πτυχίο ψευδολογίας και να μην προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές συκοφαντίας».

Πηγή

Related posts

“Μεταφορά” της αριστεράς στην Νέα Δημοκρατία: Γκερέκου και Οικονόμου υποψήφιοι της ΝΔ

ExnetΗellas

Ευρωεκλογές: Κατασκευάζουν και το «πλεόνασμα» ΑΠΟΧΗΣ

ExnetΗellas

Ξεκίνησαν οι εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών για το 2017-2018

technical

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy