Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Αποχώρησαν άλλοι δύο βουλευτές απο τους ΑΝ.ΕΛ

ANEL3 5Μετά την αποχώρηση συνολικά επτά βουλευτών μέσα σε δύο χρόνια και την αποχώρηση δύο μέσα στα τελευταία 24ωρα φαίνεται ότι οι αναταράξεις στο κόμμα συνεχίζονται και υπάρχουν και άλλοι που βλέπουν την έξοδο.

Μάλιστα ορισμένοι αν και δεν θέλουν να μιλήσουν με ονοματεπώνυμα μιλούν για δύο βουλευτές. Αυτό μάλιστα το στηρίζουν στη στάση που επέδειξαν χθες κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. Κατά τη συνεδρίαση αυτή λέγεται ότι οι δύο βουλευτές έδειξαν σαφείς τάσεις διαφοροποίησης από τη γραμμή Καμμένου για καταψήφιση οποιασδήποτε κυβερνητικής επιλογής για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος πρότειναν στον πρόεδρο του κόμματος να περιμένουν πρώτα να δουν ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα προταθούν και ύστερα να αποφασιστεί η στάση του κόμματος.

Ως γνωστό η απόφαση ήταν άλλη και ορισμένοι μιλούν για δυσαρέσκεια των δύο βουλευτών που μετά και τη συνεδρίαση της Κ.Ο. Έφτασαν ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα.

Πηγή

Related posts

Υπόθεση Λιγνάδη: κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του ενός εκ των δύο θυμάτων κατέθεσε στην ανακρίτρια της υπόθεσης ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας

Ο Πειραιώς Σεραφείμ προς τον ΣΥΡΙΖΑ: «Είστε εγκάθετοι και αγωνίζεστε για το γκρέμισμα της Ορθοδοξίας»

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα λάθη της

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy