Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Φοροελαφρύνσεις υπόσχεται ο Σαμαράς

foroelafrnseis samaras e8c7dΓια άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής, τον ΕΝΦΙΑ, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κόψει πρώτη το νήμα την προσεχή Κυριακή, δεσμεύεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

foroelafrnseis samaras e8c7d

Για άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής, τον ΕΝΦΙΑ, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κόψει πρώτη το νήμα την προσεχή Κυριακή, δεσμεύεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος», ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι με κυβέρνηση της ΝΔ «η εποχή του μνημονίου λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και από τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα η παρουσία της τρόικας».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο φόρος εισοδήματος θα φθάσει σταδιακά το 33%, ότι θα υπάρξει περαιτέρω μείωση στον φόρο στα ακίνητα και πως ο φόρος στα επιχειρηματικά κέρδη θα διαμορφωθεί στο 15%.

Ο πρωθυπουργός εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι είναι «απομονωμένος πολιτικά» και πως το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μόνο «μονομερείς ενέργειες» που δεν μπορεί να δεχθεί η Ευρώπη.

Τέλος, σε ερώτηση για την προεδρική εκλογή δηλώνει ότι η ΝΔ θα προτείνει εκ νέου τον Σταύρο Δήμα.
Πηγή

Related posts

Δείτε ποιες είναι οι υποχρεώσεις της ΔΕΗ προς τους καταναλωτές…!

ExnetΗellas

Πολλά λεφτά στο προξενείο της Θράκης, κάτω απο τη μύτη της Αθήνας

ExnetΗellas

Αρνητικό το Βερολίνο στις φοροελαφρύνσεις που σκέφτεται η κυβέρνηση

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy