Image default
ΕΛΛΑΣ Οικονομία

Φοροελαφρύνσεις υπόσχεται ο Σαμαράς

foroelafrnseis samaras e8c7dΓια άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής, τον ΕΝΦΙΑ, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κόψει πρώτη το νήμα την προσεχή Κυριακή, δεσμεύεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

foroelafrnseis samaras e8c7d

Για άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής, τον ΕΝΦΙΑ, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία κόψει πρώτη το νήμα την προσεχή Κυριακή, δεσμεύεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος», ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι με κυβέρνηση της ΝΔ «η εποχή του μνημονίου λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και από τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα η παρουσία της τρόικας».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο φόρος εισοδήματος θα φθάσει σταδιακά το 33%, ότι θα υπάρξει περαιτέρω μείωση στον φόρο στα ακίνητα και πως ο φόρος στα επιχειρηματικά κέρδη θα διαμορφωθεί στο 15%.

Ο πρωθυπουργός εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι είναι «απομονωμένος πολιτικά» και πως το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μόνο «μονομερείς ενέργειες» που δεν μπορεί να δεχθεί η Ευρώπη.

Τέλος, σε ερώτηση για την προεδρική εκλογή δηλώνει ότι η ΝΔ θα προτείνει εκ νέου τον Σταύρο Δήμα.
Πηγή

Related posts

Κόβουν το οικογενειακό επίδομα στην περίπτωση που το παιδί σταματήσει το σχολείο

ExnetΗellas

Μετά το τέλος των εκλογών η απόφαση για το έργο χρυσού στον Έβρο

ExnetΗellas

Θα κατάσχουν ακίνητα για ένα κομμάτι ψωμί – Ρύθμιση-δώρο για τους τοκογλύφους

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy