Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Γεώργιος Κομνηνός για τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου στον Focus fm

Ο κύριος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σήμερα παραχώρησε συνέντευξη στον Δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη και τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 fm. Μεταξύ άλλων ο κύριος Βασιλακόπουλος μίλησε με προσβλητικό τρόπο απέναντι στους συναδέλφους του που αρνούνται να εμβολιαστούν λέγοντας πως είναι επιεικώς χαζοί. Ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής λύσης Γεώργιος Κομνηνός έδωσε την δική του απάντηση στα όσα αναφέρθηκαν.

Ο κύριος Βασιλακόπουλος τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Fοcus 103.6 fm. Ήταν απαράδεκτο αυτό το οποίο ανέφερε για τους συναδέλφους του τους υγειονομικούς που είναι εδώ και δεκατρείς μήνες σε αναστολή λέγοντας πως είναι επιεικώς χαζοί. Μία τέτοια απαράδεκτη δήλωση δεν μπορεί να βγαίνει από το στόμα ενός επιστήμονα. Η επιστήμη είναι για να υπηρετεί την ανθρωπότητα και όχι για να την διχάζει. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαθέσει το σώμα του όπως επιθυμεί χωρίς κανέναν εκβιασμό. Επίσης αναφέρθηκε στην υποχρεωτικότητα και είπε ότι δεν θα πάμε σε υποχρεωτικότητα γιατί είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Μας λέει δηλαδή ξεκάθαρα ότι ήταν πολιτική απόφαση η υποχρεωτικότητα και όχι υγειονομική. Γενικά όλοι αυτοί που έχουν αναλάβει την διαχείριση της κατάστασης μέσα στην πανδημία έχει αποδειχθεί ότι έκαναν πολλές λανθασμένες κινήσεις οι οποίες όμως κόστισαν ανθρώπινες ζωές. Δεν περιμένω να ζητήσουν συγνώμη γιατί για να το κάνεις αυτό πρέπει δημόσια να αναγνωρίσεις τα λάθη σου κάτι που οι ίδιοι δεν το κάνουν και φυσικά ούτε θα κάνουν.

Γεώργιος Κομνηνός Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης 

Related posts

Ποια θα είναι η θέση της Νέας Αριστεράς μετά τις εκλογές;

ExnetΗellas

Τα έσπασε ο Παναγιωταρός στο δημοτικό συμβούλιο της Κω

technical

Από 14 Μαΐου απαγόρευση κυκλοφορίας στις 00:30 , τέλος sms…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy