Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ Οικονομία Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Η κυβέρνηση περιπαίζει τον κόσμο με την θέρμανση

Η κυβέρνηση ξεκάθαρα περιπαίζει τον κόσμο με το θέμα της Θέρμανσης φέτος τον χειμώνα. Την στιγμή λοιπόν που χιλιάδες κόσμου ψάχνει να βρει μία οικονομική λύση προκειμένου να ζεστάνει το σπίτι του φέτος τον χειμώνα, η κυβερνώντες μας λένε ότι όλοι όσοι έχουν λέβητα αερίου να τον μετατρέψουν σε λέβητα πετρελαίου. Βέβαια κανένας τους δεν αναλογίζεται το κόστος μιας τέτοιας αλλαγής και πόσοι μπορούν να προβούν σε μία τέτοια ενέργεια. Βγαίνει σήμερα ο υπουργός ανάπτυξης ο κύριος Γεωργιάδης και λέει ότι η μετατροπή του λέβητα κοστίζει κοντά στα 300€!!! Μάλλον ο κύριος Γεωργιάδης ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν καθ ότι όπως λένε οι άνθρωποι του χώρου το να γίνει μία τέτοια μετατροπή για ένα νοικοκυριό κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τρεις με τέσσερις χιλιάδες ευρώ. Αν πούμε δε για πολυκατοικία, εκεί ξεφεύγει κατά πολύ το νούμερο καθώς μιλάμε για  εφτά έως δέκα χιλιάδες ευρώ.

Ποιος λοιπόν μπορεί να μπει στην διαδικασία αλλαγής λέβητα? Και αν αύριο είναι φθηνότερο το αέριο τι θα μας πούνε? Ξανά αλλάξτε τον λέβητα? Μέσα σε όλον αυτόν τον παραλογισμό βέβαια είναι και το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ το οποίο τρέχει και συνεχίζει να δίνει επιδότηση στους λέβητες αερίου και όχι πετρελαίου!!! Και όλα αυτά εν όψη ενός πολύ δύσκολου χειμώνα ο οποίος είναι μπροστά μας. Δυστυχώς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται λίγη μπροστά στα γεγονότα τα οποία έρχονται και ανίκανη να μπορέσει να αντεπεξέλθει των υποχρεώσεων.

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Related posts

Βλαντιμίρ Πούτιν. Η πληρώνετε σε ρούβλι ή τέλος το φυσικό αέριο.

Kostas Ermes

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τρία όχι και μια στροφή δεξιά

Το τουρκο-outing της Θράκης αποκαλύπτει την σαπίλα των κομμάτων εξουσίας!

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy