Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Το τουρκο-outing της Θράκης αποκαλύπτει την σαπίλα των κομμάτων εξουσίας!

thraki
To Outing είναι μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη τακτική των ομοφυλοφίλων. Εν συντομία αυτό που σημαίνει είναι ότι για τον “χ” ή τον “ψ” λόγο κάποιος ομοφυλόφιλος αποκαλύπτει ότι κάποιος άλλος άνθρωπος που δεν το έχει παραδεχθεί είναι επίσης ομοφυλόφιλος.

Συνήθως αυτό γίνεται για να εξυπηρετηθεί η ατζέντα των ομοφυλόφιλων. Από ό,τι φαίνεται όμως στην ελληνική πραγματικότητα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αποφάσισαν να ξεκινήσουν ο ένας το outing στον άλλον σχετικά με τις τοποθετήσεις των υποψηφίων τους σχετικά με το μειονοτικό ζήτημα στην Θράκη. Η αρχή φυσικά έγινε με το κόψιμο της τσιγγάνας υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σαμπιχά. Το ζήτημα όμως δεν τελείωσε εκεί.

Και έτσι ξεκίνησε το outing

Όλα ξεκίνησαν χθές το πρωί όταν ήλθαν στην επιφάνει τα πρώτα δημοσιεύματα για τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, με το όνομα Αχμέτ Κούρτ.

Αμέσως θέλοντας να προλάβουν άλλη μία περίπτωση “Σαμπιχά” οι του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν την παραιτησή του. Η παραίτηση υποβλήθηκε λόγω της στάση του και των δηλωσεών του κατά την επίσκεψη του ηγέτη της εθνικιστικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη Θράκη. Το outing; Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Αχμέτ Κουρτ στις 26 Δεκεμβρίου είχε και αναρτήσει φωτογραφίες όπου εμφανίζεται μαζί με τον Μπαχτσελί. Τι έλεγε τότε ο Κούρτ; Σύμφωνα με το portal komotinipress.gr, ο Αχμέτ Κουρτ είναι και πρόεδρος της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» και έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για την απόφαση του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB, το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ) να μετάσχει στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Ο Κουρτ ανακοίνωσε, δε, πως στις ευρωεκλογές θα στηρίξει με «όλη του την δύναμη» το κόμμα DEB.

«Επιθυμώ να αναφέρω πως αντιμετωπίζω με μεγάλο θαυμασμό την απόφαση του κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές. Σε αυτές τις εκλογές, που πιστεύω πως, ως μειονότητα, μας αναλογούν στον καθένα μια μεγάλη ευθύνη και καθήκον και επειδή πιστεύω πως η φωνή μας θα υψωθεί έτι περισσότερο σε διάφορα ευρωπαϊκά φόρα, δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια πως στήριξα και θα στηρίζω αυτή την απόφαση και εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου επιτυχία σε αυτές τις εκλογές. Είναι απόλυτη η πίστη μου πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης θα περάσει με επιτυχία αυτές τις εξετάσεις. Ας είναι ανοιχτός ο δρόμος μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Κουρτ.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάριζαν ότι η στάση του Αχμέτ Κουρτ δεν συμβάδιζε με την πάγια θέση του κόμματος η οποία είναι ξεκάθαρη και δεν υπακούει σε πρόσκαιρες μικροπολιτικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες. «Είναι μια στάση ευθύνης, που απορρέει από την αξιακή αρχή του σεβασμού όλων των πολιτών της περιοχής, και της θέσης ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να είναι ίσοι και να απολαμβάνουν των ίδιων δικαιωμάτων και εναντιώνεται σε ακραίες εθνικιστικές επιδιώξεις, που υπονομεύουν την αρμονική συνύπαρξη της μειονότητας με την πλειονότητα, και σε σχεδιασμούς κύκλων του τουρκικού προξενείου όπως εκδηλώνονται με την προσπάθεια διαμόρφωσης μειονοτικού συνδυασμού στις ευρωεκλογές» σημείωναν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπό αυτό το πρίσμα, η οργάνωση Ξάνθης, υπογράμμιζαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, είχε βγάλει ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη Ντεβλέτ Μπαχτσελί και έκανε λόγο για προσπάθεια πυροδότησης κλίματος δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης.

Υπό αυτή την έννοια και μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεων του Αχμέτ Κουρτ ζητήθηκε η παραίτηση του κάτι που ο ίδιος έπραξε και παραιτήθηκε από το περιφερειακό ψηφοδέλτιο, αναφέρεται.

Και η… εκδίκηση του ΣΥΡΙΖΑ

Δεχόμενοι όμως ένα ακόμη πλήγμα από την ΝΔ (επί της ουσίας) οι του ΣΥΡΙΖΑ, φρόντισαν να ανταποδώσουν δημοσιεύοντας ολόκληρη λίστα με “στελέχη” της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έκαναν “ουρές” στην ίδια επίσκεψη.

«Δεν μπορεί να αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ ότι σε αυτή την παρουσία του Μπαχτσελί παρέστησαν βουλευτές, πολιτευτές και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπως οι Φαίκογλου Αχμέτ και Μάντατζη Τσετίν του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτευτές, της ΝΔ, Αδνάν Πετσενίκ και Μεχμέτ Εμίνογλου και του ΠΑΣΟΚ, Μπαράν Μπουρχάν», σχολίαζαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της ΝΔ όμως!

Ενώ σημαντική ήταν και η αποκάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ,για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας για επαφές με το μειονοτικό κόμμα DEB. Μάλιστα, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν ότι «ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τη ΝΔ, Χασάν Χασάν επισκέφτηκε το μειονοτικό κόμμα DEB και ευχήθηκε επιτυχίες».

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ, Χασάν Χασάν, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας που επικαλούνται κύκλοι της Κουμουνδούρου, το Σάββατο 19 Απριλίου επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB, συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος, Μουσταφά Αλή Τσαβούς, για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές, και ευχήθηκε επιτυχία.

Πηγή

Related posts

Οι επιταχυνόμενες διεθνείς εξελίξεις

ExnetΗellas

Κορωνοϊός: Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Φοβάται για τη ζωή του ο Νίκος Μίχος και ζητάει πίσω το όπλο του προκειμένου να υπερασπιστει τον εαυτό του

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy