Αρχική Δελτία Τύπου Ειδήσεις

Γεώργιος Κομνηνός: Κύριε Μητσοτάκη τελείωσαν τα ψέματα

Εν όψιν της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη της Θεσσαλονίκης και  στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, για το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής λύσης Γεώργιος Κομνηνός πήρε θέση αναφέροντας:

Κύριε Μητσοτάκη τα ψέματα τελείωσαν. Είτε μας τα πείτε από την Αθήνα είτε από την Θεσσαλονίκη ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει ότι είστε μία κυβέρνηση των συμφερόντων. Ο κόσμος υποφέρει από την ραγδαία αύξηση των τιμών σε βασικά είδη ανάγκης, πέρα από την βενζίνη και το πετρέλαιο. Οι μισθοί και οι συντάξεις είναι σε τέτοιο επίπεδο που η μέση οικογένεια έχει φτάσει σε σημείο να κάνει περικοπές ακόμα και σε βασικά είδη διατροφής, προκειμένου να μπορέσει να αντέξει την οικονομική ανέχεια που η κυβέρνησή σας τους έριξε. Αντί λοιπόν να κάνετε επικοινωνιακά παιχνίδια και να σκορπάτε άσκοπα δημόσιο χρήμα θα έπρεπε να εστιάσετε στην ρίζα του προβλήματος. Μπαίνοντας σήμερα στο Βελλίδειο δεν ρίξατε ούτε μία ματιά στους υγειονομικούς που ήταν απέναντί σας και που εσείς τιμωρητικά επειδή δεν θέλουν να υποκύψουν στον εκβιασμό σας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τους ‘έχετε εκτός του συστήματος υγείας. Να σας υπενθυμήσω ότι μέχρι εχθές τους χειροκροτούσατε σαν ήρωες της πανδημίας και τώρα τους έχετε αφήσει στο έλεος. Άραγε τώρα που αλλάζει η πολιτική της Ευρώπης σχετικά με τα ποιστοποιτικά εμβολιασμού και νόσησης μήπως θα αλλάξει και η πολιτική σας προς στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς? Τότε να δω πως θα καλύψετε το χρηματικό ποσό που δεν παίρνανε το διάστημα που τους είχατε βάλει σε αναστολή.!!!

Related posts

ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 6.500 μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει ΔΕΘ ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε πρώτο πλάνο η αντιμετώπιση της ακρίβειας

Εμετική ανάρτηση από Πολάκη – Τι απαντά η ΝΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy