Ειδήσεις Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Η ΝΔ έχει επιδείξει μια τεράστια ατολμία

Ο πρόεδρος του κινήματος αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή του Εύοσμου όπου μίλησε με τοπικούς φορείς και μέλη εμπορικών συλλόγων και επίσης επισκέφθηκε την τοπική αγορά της περιοχής.

Ο κύριος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του κατηγόρησε για ακόμα μία φορά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για περιφρόνηση των προβλημάτων των ευάλωτων οικογενειών

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιδείξει μια τεράστια ατολμία. Την περίοδο της πανδημίας αποφάσισε μια τεράστια δημοσιονομική επέκταση 43 δισεκατομμυρίων ευρώ. Υποστηρίζει ότι είναι δημοσιονομικά υπεύθυνος ενώ την περίοδο της πανδημίας επέδειξε δημοσιονομική ανευθυνότητα και τώρα δεν έχει το περιθώριο να κάνει τις παρεμβάσεις που κάνουν άλλα ευρωπαϊκά κράτη για να μειώσει το κόστος ενέργειας. Μήνες τώρα έπρεπε να πει ότι θα φορολογήσει τα υπερκέρδη των μεγάλων εταιρειών γιατί υπάρχει κερδοσκοπία» Ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Ο κύριος Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της δημόσιας υγείας και τόνισε την επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ να διοχετεύσει στην δημόσια Υγεία μόλις το 4,5% των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ για παράδειγμα η Ιταλία διοχετεύει το 10%.

Related posts

Ξεκίνησαν οι εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών για το 2017-2018

technical

Ο Τσίπρας απάντησε στον Μητσοτάκη με κάλεσμα στις «δημοκρατικές δυνάμεις»

Μέσα στον Ιούνιο ο εμβολιασμός των 18 και άνω- Πότε αναμένεται το τείχος ανοσίας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy