Image default
Ειδήσεις

Γιώργος Κομνηνός τομεάρχης πολιτισμού Ελληνικής Λύσης: Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με τα λεγόμενα του Άδωνι?


Οι δηλώσεις του υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πολιτευτή Α΄Θεσσαλονίκης αλλά και τομεάρχη πολιτισμού του κόμματος της Ελληνικής Λύσης Γεώργιου Κομνηνού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και έκανε λόγο για το τι φταίει και ο κόσμος δεν βάζει πλέον βενζίνη στα αυτοκίνητά του και δεν αγοράζει πετρέλαιο για το σπίτι. Η απάντηση εξέπληξε το τηλεοπτικό κοινό ακούγοντας τον υπουργό ανάπτυξης να αναφέρεται σε ψυχολογικούς λόγους του κόσμου. Η οικονομία είναι ψυχολογία, ανέφερε μεταξύ άλλων όπως επίσης και ότι, ο κόσμος δεν κρυώνει καθώς έχει μία κυβέρνηση που είναι στο πλάι του συνεχώς.

Με βάση αυτές τις δηλώσεις έντονη ήταν η αντίδραση του πολιτευτή Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχη πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γεώργιου Κομνηνού. Ο κύριος Κομνηνός ανναρωτιέται σε έντονο ύφος αν ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τα όλα όσα ακούστηκαν από στόματος Άδωνι Γεωργιάδη στον Κύριο Παπαδάκη. Μεταξύ άλλων ο Κύριος Κομνηνός ανέφερε ότι η αυθάδεια και η αναισθησία του υπουργού ανάπτυξης δεν έχουν κανένα όριο. Οι πολίτες δυστυχώς βρίσκονται σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση που είναι και πρωτόγνωρη. Η κυβέρνηση αντί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ανακούφιση των ευάλωτων, συνεχίζει να περιπαίζει τον κόσμο λέγοντας ότι ο λόγος που δεν βάζουν βενζίνη και πετρέλαιο είναι ψυχολογικός. Φυσικά πέρα από την απάντηση που θα πάρει η Νέα Δημοκρατία ανέφερε μεταξύ άλλων θα πρέπει και ο Κύριος Μητσοτάκης να δώσει άμεσα απαντήσεις για τα όσα ακούστηκαν.    Τα υιοθετεί όλα αυτά που είπε ο υπουργός του αλλά και ο αντιπρόεδρος του κόμματός του?

Related posts

Σε φουλ ρυθμούς ενόψει ΔΕΘ ο ΣΥΡΙΖΑ – Σε πρώτο πλάνο η αντιμετώπιση της ακρίβειας

Εξειδίκευση μέτρων: 350 ευρώ το επίδομα θέρμανσης, επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ και αύξηση συντάξεων

ΕΤΕπ: Ενέκρινε νέα χρηματοδότηση ύψους 15,1 δισ. ευρώ για την επιτάχυνση των επενδύσεων

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy