Image default
Αθλητισμός

Αποκάλυψη-βόμβα: Στο ξενοδοχείο του Σαββίδη ο Μπάγεβιτς – “Βουίζει” η Θεσσαλονίκη για… ΠΑΟΚ!

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έχει επιστρέψει στη χώρα μας και επίσης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Πόρτο Καρράς και τη βίλα «Γαλήνη».

Ντούσαν Μπάγεβιτς – Ιβάν Σαββίδης: Στο Πόρτο Καρράς βρίσκεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο αποκλειστικά για το Metropolis 95,55 o Κώστας Πετρωτός.

Η παρουσία του Σερβοέλληνα προπονητή, σε συνδυασμό με το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει τεχνικό διευθυντή έχει φουντώσει τα σενάρια και ιντριγκάρει όσους γνωρίζουν ότι βρίσκεται εκεί.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ενημέρωση για συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επίσης βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Πόρτο Καρράς και τη βίλα «Γαλήνη».

Από πλευράς ΠΑΟΚ αυτό που τονίζεται πάντως είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει επαφή με κανένα αυτή την περίοδο και θεωρούν μάλλον απίθανο να συνδυάζεται η παρουσία του Μπάγεβιτς εκεί με πιθανή συζήτηση για συνεργασία στον Δικέφαλο.

Related posts

«Aν είχαμε προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήταν αβαντάζ για να μείνω στον ΠΑΟΚ»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Σάντος: «Η σκέψη μου πάει και στην Ελλάδα»

technical

Μπακογιάννης: «Δεσμεύομαι ότι ο Παναθηναϊκός το 2026 θα παίζει στο νέο του γήπεδο»

vetapa.exnet

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy