Image default
Αθλητισμός

«Aν είχαμε προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήταν αβαντάζ για να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ήρθε στην Ελλάδα διαδεχόμενος τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του ΠΑΟΚ (εκείνη του νταμπλ), αποχώρησε ως «κεραυνός εν αιθρία» με προορισμό της Σαουδική Αραβία. Ο Αμπέλ Φερέιρα, για τον οποίον ο Δικέφαλος πλήρωσε 2.500.000 ευρώ στην Μπράγκα, κάθισε ενάμιση χρόνο στον πάγκο του.

Αποχώρησε στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη με προορισμό το Ρίο ντε Ζανέιρο. Μέσα σε λίγους μήνες μεταμόρφωσε την Παλμέιρας και κατέκτησε το Copa Libertadores και το Copa do Brasil.

Από το ναδίρ στο ζενίθ. Ο 42χρονος Πορτογάλος προπονητής μιλά για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ με πρόσωπα και γεγονότα.

Γιατί ο Δικέφαλος δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο; Τι έγινε με τις μεταγραφές; Ποια ήταν τα λάθη που έκανε; Πώς ήταν η κόντρα με τον Ολυμπιακό;

Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Γιαννούλη και τη Λίβερπουλ, το mea culpa για τον Τσόλακ, η διαφορετικότητα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, η σχέση με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη. Η συνεργασία με τον Όλαφ Ρέμπε, η πώληση του Τσούμπα Άκπομ και το απωθημένο του Champions League, η τελευταία οδηγία στον Χρήστο Τζόλη πριν κάνει το ντεμπούτο του, ο Πάμπλο Γκαρσία που δέχεται τόση κριτική.

Το αήττητο που έπασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το αήττητο του Ολυμπιακού που έσπασε ο ίδιος στο «Γ. Καραϊσκάκης», η διαιτησία, ο φίλος του Πέδρο Μαρτίνς. Το «θαύμα» με την Παλμέιρας και τα δάκρυα μετά από τον τελικό του Copa Libertadores.
gazzetta.gr

Related posts

Με την υψηλότερη βαθμολογία στους κρίκους περνάει στον τελικό Μόντρεαλ ο Λευτέρης Πετρούνιας

technical

Οι επιλογές της FIFA για την Επιτροπή Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ – Ποιοι είναι

technical

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1: Ραντεβού στο Φάληρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy