Image default
Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κλείνει και αθλητικό διευθυντή

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη (02/06 ο ΠΑΟΚ θα έχει ανακοινώσει το διάδοχο του Όλαφ Ρέμπε καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλήξει στον άνθρωπο που θα τρέξει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν.

Από την στιγμή που ξεκαθάρισε το θέμα του προπονητή σειρά παίρνει το ζήτημα του αθλητικού διευθυντή που αναζητά ο ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Όλαφ Ρέμπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό το θέμα θα κλείσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (02/06) με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει τον εκλεκτό με τον οποίο μιλά ο Ιβάν Σαββίδης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος του Δικεφάλου έχουν κάνει αρκετές συζητήσεις με υποψήφιους το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον έχει καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει ρόλο στην υλοποίηση του προγραμματισμού σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Ο ΚΟΡΝΕΕΦ

 

Όλα πάντως δείχνουν ότι από την κούρσα των υποψήφιων αθλητικών διευθυντών έχει αποσυρθεί ο Ιγκόρ Κορνέεφ, παρά το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ως το μεγάλο φαβορί. Ο 53χρονος Ρώσος σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν από συμπατριώτες, δεν ήθελε σχολιάσει το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στον ΠΑΟΚ και σε καμία περίπτωση δεν τους επιβεβαίωνε ότι είναι κοντά στη μετακόμιση στη Θεσσαλονίκη.

“ΠΑΙΖΕΙ” ΤΟΥ ΣΠΟΡΣ

Ποιοι απομένουν; Ο Γιοχάνες Σπορς, μοιάζει να είναι από τους βασικούς υποψήφιους καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει δημιουργήσει αρκετές επαφές, εργαζόμενος αρχικά ως επικεφαλής σκάουτερ στην Γερμανία σε Χοφενχάιμ, Λειψία και Αμβούργο, αλλά και στη Φίτεσε ως τεχνικός διευθυντής.

Το έργο του στην ολλανδική ομάδα θεωρείται άκρως επιτυχημένο παρά το γεγονός ότι για την ενίσχυση της στηρίχθηκε κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επαφές με τον Γερμανό έγιναν και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει να είναι ιδιαίτερα προχωρημένες.

Από την άλλη τον ΠΑΟΚ έχει απασχολήσει και ο Ιταλός Ντομένικο Τέτι που μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, εργαζόταν στον ΑΠΟΕΛ.
sport24.gr

Related posts

Πρωταθλήτρια για 3η συνεχόμενη φορά η Εθνίκή Νέων Μπάσκετ

technical

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή παρέμβασης από την οικογένεια Σαββίδη

Οι επιλογές της FIFA για την Επιτροπή Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ – Ποιοι είναι

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy