Image default
Αθλητισμός

“Πονοκέφαλοι” για Γκαρσία εν όψει Ολυμπιακού – Συνεχίζονται τα προβλήματα βασικών παικτών

Μπορεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης να αποτελεί παρελθόν για τον “δικέφαλο του Βορρά” και οι πάντες να σκέφτονται την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, όμως φαίνεται ότι η προετοιμασία μόνο εύκολη δεν θα είναι, με τις απουσίες βασικών παικτών λόγω προβλημάτων να είναι πολλές

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε τη Δευτέρα (12/4) η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι της Κυριακής (18/4) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των play off της Super League. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τρίπολη έμειναν στο γυμναστήριο και στην πισίνα κάνοντας αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Απόντες για τον “δικέφαλο του Βορρά” ήταν αρκετοί παίκτες με τους Φερνάντο Βαρέλα, Άντριαν Περέιρα και Νίκα Νινούα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τρίτη (13/04) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (14/04) το πρωί (11:00) στη Νέα Μεσημβρία.

Related posts

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπίσεσβαρ, τα δεδομένα για Ουάρντα

Τι συμβαίνει με τον Ζέκα-Παναθηναϊκο?

ExnetΗellas

Ταβάρες-Ντιακιτέ οι νέοι παίκτες στην ΑΕΚ?

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy