Image default
Αθλητισμός

Απίστευτο σκηνικό με Ζαγοράκη – Τρελό… χουνέρι την πρώτη μέρα – Μήνυμα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ούτε που το φανταζόταν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο στην ΕΠΟ. Ο νέος πρόεδρος βρέθηκε προ εκπλήξεως και κατάλαβε από τις πρώτες κιόλας ώρες, πως θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο… στρατόπεδο βρίσκεται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Θοδωρής Ζαγοράκης: Ελληνικό ποδόσφαιρο το… μεγαλείο σου! Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής του 2004 και πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ενημέρωσε τα μέλη του συμβουλίου της ότι επιθυμεί να έχει δικό του γραφείο και δική του «ομάδα» στο Πάρκο Γουδί για να μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά του.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε εξουσιοδότηση από το ΔΣ για την στελέχωση του προεδρικού Γραφείου, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική!

«Σας καλωσορίζω στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θεωρώ ότι είμαστε ομάδα και θα λειτουργήσουμε ως ομάδα. Έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε και να συνεισφέρουμε στην πρόοδο του ποδοσφαίρου, με τη βοήθεια και της ολιστικής μελέτης», ανέφερε στην ομιλία του ο Θ. Ζαγοράκης, ωστόσο όταν ζήτησε να προσλάβει τους συνεργάτες του, το ΔΣ της ΕΠΟ του απάντησε αρνητικά!

Είναι άγνωστο αν ο «Ζαγόρ» θέσει εκ νέου το αίτημα του, ωστόσο είναι σαφές ότι την ομοσπονδία τη διοικεί η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή θα πάει με τα νερά τους ή θα «τρώει» ήττες στα διοικητικά συμβούλια.
sportdog.gr

Related posts

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν “αδιάβαστος”, ήταν σαφώς ανέτοιμος

Ιβάν Σαββίδης: Ποινή φυλάκισης 25 μηνών με τριετή αναστολή για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο

vetapa.exnet

Ελληνικό ποδόσφαιρο; Γελάνε τα… χωριά όλης της Ευρώπης!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy