Image default
Εγκληματικότητα

Μέσω κάμερας του ΗΣΑΠ είχε εντοπίσει τον Μαζιώτη η αντιτρομοκρατική

maziotisΣύμφωνα με πληροφορίες, η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει μεταμφιεσμένο τον Μαζιώτη μέσω κάμερας του ΗΣΑΠ πριν από τρεις ημέρες, επιβεβαίωσε πως έχει επιστρέψει στην Αθήνα και ετοίμαζε συντονισμένη επιχείρηση η οποία κορυφώθηκε την Τετάρτη με τη σύλληψή του στο Μοναστηράκι.

Εκείνο όμως που ανησυχεί τους επιτελείς των ερευνών είναι το γεγονός πως πάνω στον Μαζιώτη δεν βρέθηκε κάποιο τηλέφωνο το οποίο ίσως θα έδινε περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, υπάρχει εκτίμηση πως ο τρομοκράτης έχει κάνει χρήση της πλαστής του ταυτότητας για να νοικιάσει κάποιο σπίτι ή έχει υποπέσει σε κάποιο λάθος.

Σύμφωνα με κάποιες τελευταίες πληροφορίες στην κατοχή του τραυματισμένου Νίκου Μαζιώτη βρέθηκε μια αρμαθιά από κλειδιά η οποία ίσως αποτελέσει την άκρη του νήματος στις έρευνες, καθώς, οι Αρχές εκτιμούν πως αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε γιάφκες ή κρησφύγετα του μέχρι πρότινος καταζητούμενου.

Πηγή

Related posts

Άφαντος παραμένει ο ισλαμιστής που οδηγούσε το βαν στη Βαρκελώνη

technical

Ληστεία με ομήρους σε κατάστημα τράπεζας στον Πειραιά

technical

Νίκος Ζεϊμπέκης Οι παιδοβιαστές να μην ξανά δουν το φως του Ήλιου

Kostas Ermes

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy