Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η Βουλή για τους πολίτες λόγω της μεταγωγής Μπούκουρα και Γερμενή

VOULI 0Δεν πάνε καλά τα πράγματα στη Βουλή απαγόρεψαν την είσοδο ακόα και στους πολίτες, λόγω της μεταγωγής των προφυλακισμένων βουλευτών Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα.

 

Να σημειωθεί ότι στις 12 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση για τις αιτήσεις άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και των προφυλακισμένων Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα.

Την εν λόγω καταγγελία έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου στην ολομέλεια ζητώντας εξηγήσεις για το γεγονός ότι έχει απαγορευτεί η είσοδος σε εκπροσώπους φορέων. Ο προεδρεύων Γιώργος Καλαντζής εξήγησε ότι με απόφαση του Προέδρου έχει απαγορευτεί η είσοδος έως την μια το μεσημέρι.

Από την άλλη ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε ότι «το προεδρείο κλείδωσε τη Βουλή και απαγόρευσε την είσοδο σε πολίτες. Είναι χούντα παράνομη διαδικασία. Εξηγήστε μας τι φοβάστε και βλέπουμε αυτή την άθλια εικόνα. Υπάρχουν πολίτες που έχουν άδεια και δεν τους αφήνουν να μπουν. Τι φοβάστε;. Έχουν έρθει οι γονείς του προφυλακισμένου βουλευτή και δεν τους αφήνετε να ακούσουν το παιδί τους».

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες το αρμόδιο γραφείο της Βουλής δέχθηκε περισσότερες από 50 αιτήσεις άδειας εισόδου ατόμων που ήθελαν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση.

Πηγή

Related posts

Ιερουσαλήμ: Νέα επεισόδεια και εκατοντάδες τραυματίες

Β.Σόιμπλε για Α.Σαμαρά: “Θα έχει το ίδιο τέλος με τον Γιώργο Παπανδρέου”

ExnetΗellas

Θράκη: Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές το κόμμα των Γκρίζων Λύκων (DEB)

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy