Image default
ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι το 2050 θα βρίσκεται η Ελλάδα σε εποπτεία και μνημόνια σύμφωνα με τον Γ.Βαρουφάκη

varoufakis-30«Η Ελλάδα θα βρίσκεται σε εποπτεία και μνημόνια μέχρι το 2050», δήλωσε ο Γιάννης Βαρουφάκης και προκάλεσε τις αντιδράσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο γνωστός οικονομολόγος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι: «Το Δημόσιο αδυνατεί να πληρώσει αυτά που πρέπει να πληρώσει».

Όπως είπε ο κ. Βαρουφάκης, το τραπεζικό μας σύστημα βρίσκεται σε αισχρή κατάσταση και πρόσθεσε ότι: «Επτωχεύσαμε περί τα τέλη του 2009 και παραμένουμε πτωχευμένοι».

Στην ερώτηση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου αν η κατάσταση είναι καλύτερη στην Ελλάδα ή στην Αργεντινή, ο οικονομολόγος δε θέλησε να κάνει συγκρίσεις αλλά τόνισε ότι η χώρα μας δεν κινδυνεύει με «ξαφνικό θάνατο» αλλά θα είναι πάντα υπό την εποπτεία της Τρόικας.

Πηγή

Related posts

Παρέλυσε στα κάτω άκρα νοσηλεύτρια που έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Αλέξανδρος

Η κρίσιμη καμπή για την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων

Εξοργισμένος ο Καμμένος

ExnetΗellas

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy