Uncategorized

Γεώργιος Κομνηνός 5 χρόνια από την προδοσία της Μακεδονίας

Σήμερα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της βουλής αναφέρθηκε στο μακεδονικό ζήτημα και έφερε προς ψήφιση στην βουλή την περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών. «Σήμερα είναι μια μέρα ιστορική. Η Ελλάδα θωρακίζει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της, την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας» θα αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μετά την επικύρωση της συμφωνίας. Μίας συμφωνίας που επί της ουσίας παραχωρούσε όνομα και ιστορία στο κράτος των Σκοπίων. Παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου με συλλαλητήρια και πορείες η τότε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν έκανες πίσω. Λίγους μήνες μετά η επαίσχυντη συμφωνία υπεγράφη  από τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά,  των Σκοπίων, Νικολά Ντιμιτρόφ και τον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Για την σημερινή μέρα έκανε μία εκτενή αναφορά ο πολιτευτής Α θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση και τομεάρχης πολιτισμού του κόμματος Γεώργιος Κομνηνός.

Ο κόσμος και ιδιαίτερα οι κάτοικοι της Μακεδονίας δεν πρέπει να ξεχάσουν την σημερινή μέρα. Είναι η μέρα που το όραμα κάποιων για το ξεπούλημα της Μακεδονίας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου δεν έκανε ούτε βήμα πίσω ξεπουλώντας πολύ φθηνά το όνομα και την ιστορία της μιας και μόνης Μακεδονίας. Της Ελληνικής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όλους τους αγώνες που δώσαμε για να μην επιτευχθεί αυτή η προδοτική συμφωνία, τα χημικά τα οποία μας πέταξαν οι αστυνομικές δυνάμεις αλλά και το ξύλο που φάγαμε όταν αντιδράσαμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική. Δεν νοείται άνθρωπος ο οποίος ζει στην Μακεδονία να στηρίξει ξανά αυτούς οι οποίοι έτσι απλά έδωσαν όνομα και ιστορία. Η συμφωνία αυτή θα έπρεπε να καταργηθεί άμεσα αλλά δυστυχώς και η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έκανε το παραμικρό. Όλοι αυτοί λοιπόν κατάφεραν να ξεπουλήσουν το όνομα μας και την ιστορία μας έτσι απλά με δύο υπογραφές. Είναι οι ίδιοι που θα δεχθούν ακόμα και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους. Όλα αυτά λοιπόν για εμένα προσωπικά δεν μπορούν να ξεχαστούν και γι αυτό όλοι εμείς στην Ελληνική λύση δίνουμε μία μάχη για να κρατηθεί η Ελλάδα ψηλά και να μην υποκύπτει σε κανέναν εκβιασμό. 

(Γεώργιος Κομνηνός πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης)

Related posts

Μπάιντεν και Τριντό θα συνεργαστούν για την επίτευξη μηδενικών εκπομπών ρύπων μέχρι το 2050

Σε διεθνή εκθεση κρουαζιέρας στις ΗΠΑ η Έλενα Κουντουρά

ExnetΗellas

Γεώργιος Κομνηνός Θέλετε να έχουμε αστυνομία ή όχι?

Kostas Ermes

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy