Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ

Γεώργιος Κομνηνός Αδιανόητη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα

Την στιγμή που η Ελληνική κοινωνία μαστίζεται από την ακραία φτώχεια και ο μέσος φορολογούμενος πολίτης δεν γνωρίζει τι θα του ξημερώσει την επόμενη μέρα. Την στιγμή που όλα προμηνύουν ότι ο χειμώνας ο οποίος έρχεται θα είναι πού δύσκολος και δεν ξέρουμε πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Την στιγμή που οι μισθοί και οι πενιχρές συντάξεις δεν φτάνουν για να βγει ο μήνας, βγαίνει ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, ο κύριος Πέτσας στον τηλεοπτικό σταθμό του Αντέννα και προβαίνει σε μία πραγματικά κυνική ομολογία, όσον αφορά το ζήτημα της θέρμανσης τον χειμώνα, λέγοντας πως όποιος δεν προσαρμοστεί θα πεθάνει!!! Μία δήλωση με την οποία φαίνεται ξεκάθαρα η θέση και η στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στον Ελληνικό λαό. Ο άνθρωπος ο οποίος μοίρασε εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια προκειμένου να φοβίσουν τον κόσμο βγαίνει τώρα σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας να απειλήσει ευθέως τον κόσμο ότι ή θα προσαρμοστείτε στην φτώχεια που σας επιβάλλουμε ή θα πεθάνετε. Πρώτα λέγανε στον κόσμο να βάλει καυστήρες φυσικού αερίου για φθηνότερη ενέργεια και τώρα τους λένε να αλλάξουν καυστήρες και να βάλουν πετρελαίου. Άραγε έχουν αναρωτηθεί ποτέ πόσο μπορεί να κοστίσει μία τέτοια αλλαγή και αν μπορεί ο κόσμος να την κάνει? Επίσης αν μετέπειτα λυθεί το πρόβλημα με το αέριο τι θα κάνετε? Θα πείτε ξανά στον κόσμο να αλλάξει λέβητες αλλιώς θα πεθάνει? Ζούμε μ΄πια πραγματική τραγωδία με όλο αυτό το κυβερνητικό τσίρκο. Πρέπει να γλυτώσει η χώρα όσο ποιο γρήγορα γίνεται από όλους αυτούς που μας οδήγησαν 50 χρόνια πίσω και μας κοροϊδεύουν λέγοντας πως η χώρα και η οικονομία της γνωρίζουν ανάπτυξη.

 

Κομνηνός Γεώργιος Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης πολιτισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Related posts

Ο Δημήτρης Χαρίτου μιλάει για την προσπάθεια εκτροχιασμού της μειονότητας με το ψηφοδέλτιο του DEB

ExnetΗellas

Σάλος στην Κύπρο από την αγορά κτήματος από τη σύζυγο του προέδρου Αναστασιάδη

ExnetΗellas

Οι «Τέσσερις εποχές» του Αντόνιο Βιβάλντι, θα παρουσιαστεί στην GNO TV, τη διαδικτυακή τηλεόραση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy