Ειδήσεις ΕΛΛΑΔΑ Πολιτισμός

Γεώργιος Κομνηνός Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει για όλα τα παιδιά και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά με όσο το δυνατών καλύτερα αποτελέσματα στην προσπάθεια τους. Καλή δύναμη στους γονείς των μαθητών όλων των βαθμίδων. Στους συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι με θυσίες εθελοντισμό και μεγάλη προσπάθεια αφιερώνοντας χρόνο από την οικογένεια τους ώστε να στηρίζουν τα παιδιά και τα σχολεία να έχουν δύναμη και θέληση προσφοράς γιατί πραγματικά είναι αναγκαίοι για την λειτουργία των σχολείων. Στους εκπαιδευτικούς να δώσουν το κάτι παραπάνω ώστε να καλύψουν τα δυο χαμένα χρόνια μάθησης στα παιδιά μας!! Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους.

Related posts

South Stream: H κυβέρνηση τον… ”ανέστησε”- Υπογράφηκε τεράστιας στρατηγικής σημασίας αγωγός φ.α. απο Ελλάδα προς Κ.Ευρώπη

ExnetΗellas

“Για την κρίση στην Ελλάδα φταίνε οι Συντηρητικοί και οι Σοσιαλιστές, που κυβέρνησαν μετά τη χούντα εξασφαλίζοντας μόνο τα δικά τους παιδιά”

ExnetΗellas

ΣΟΚ ! O Αμερικανοτραφής Μιχάλης Ιγνατίου καλεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις της αριστεράς να δολοφονήσουν την ηγεσία της Χρυσής Αυγής!

ExnetΗellas

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy