Image default
Αθλητισμός

O Γκουαρδιόλα δηλώνει πως ο Μπερνάντο Σίλβα θα παρμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έκλεισε κάθε επιλογή αποχώρησης για τον Πορτογάλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν σκοπεύει να πουλήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι και το επιβεβαίωσε ο προπονητής της Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν από τη μάχη της αύριο (27/8) με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Καταλανός κόουτς… ερωτευμένος με το παιχνίδι του Πορτογάλου, τον θέλει στην ομάδα του και επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα είδος διαπραγμάτευσης για την αποχώρησή του.

«Ο Μπερνάρντο Σίλβα θα μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Δεν έχουμε κλήσεις από κανέναν σύλλογο για τον Μπερνάρντο Σίλβα», είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στα ΜΜΕ, κάνοντας για άλλη μια φορά ξεκάθαρη τη θέση των «Πολιτών».

Η Σίτι τον θεωρεί τον 28χρονο παίκτη ζωτικής σημασίας για τις φιλοδοξίες της ομάδας και έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα παραχώρησής του αυτό το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με του «Times» η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων για τον Πορτογάλο και οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ την απέρριψαν.
gazzetta.gr

Related posts

Ταβάρες-Ντιακιτέ οι νέοι παίκτες στην ΑΕΚ?

ExnetΗellas

Super League 2: Πρεμιέρα με Ολυμπιακός Β’ – ΠΑΟΚ Β’ και Κηφισιά – Παναθηναϊκός Β’, ΑΕΚ Β’ – Καλαμάτα

«BREAK» ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»

technical

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy